22 August 2018
Categorie: Fără categorie
22 August 2018,
 0

După lansarea oficială a noilor plăci video RTX 2080 Ti, 2080 și 2070, Asus anunță noile modele de referință ale sale, ROG Strix, ASUS Dual și ASUS Turbo.

Acestea folosesc noul timp de memorie GDDR6 şi includ tehnologia VirtualLink pentru conexiuni rapide, cu un singur fir, fiind concepute pentru viitoarea generaţie de căşti VR.

Noile plăci grafice NVIDIA GeForce RTX au la bază arhitectura de GPU NVIDIA Turing, oferind accelerarea algoritmilor de inteligenţă artificială şi posibilitatea de programare a fluxului de date.

Plăcile grafice ASUS Dual GeForce RTX 2080 Ti şi 2080 sunt dotate cu ventilatoare cu pale brevetate Wing. Tehnologia a fost adusă pe plăcile grafice Dual de la seria de ROG Strix şi îmbunătăţeşte presiunea aerului, are niveluri scăzute de zgomot şi certificare IP5X de rezistenţă la praf.

Sistemul de răcire cu design tip 2.7-slot măreşte suprafaţa totală de răcire cu 20% pentru plăcile ROG Strix şi cu peste 50% la plăcile Dual, comparativ cu generaţiile anterioare de plăci video.

 

Plăcile grafice ASUS Turbo GeForce RTX 2080 Ti şi 2080 se pretează pentru configuraţii cu mai multe plăci grafice sau alte elemente care împiedică fluxul de aer. Astfel, Turbo GeForce RTX 2080 Ti şi 2080 au optimizări de design care îmbunătăţesc circulaţia aerului şi cresc durabilitatea. Printre upgrade-uri se numără un ventilator de 88 mm IP5X cu sistem dublu de susţinere şi un nou design de garnitură care permite un flux mai mare de aer care intră în ventilator, chiar şi când acesta este lipit de sticla carcasei sau de alte plăci grafice.

Sursa: go4it.ro

Leave a Reply