26 September 2016
Categorie: Fără categorie
26 September 2016,
 0

 

Axis Communications, lider global în echipamente video de reţea, anunţă lansarea în premieră a două sisteme audio inteligente. AXIS C1004-E şi AXIS C2005 sunt două sisteme audio complete ce vin preconfigurate din fabrică. Cu ajutorul lor, se poate reda şi controla muzica din mai multe magazine, în acelaşi timp.

axis-audio-1

“Sistemele audio dedicate magazinelor retail sunt compuse, în general, din diferite componente analogice şi necesită, de multe ori, cunoştinţe tehnice avansate pentru a fi instalate şi configurate. Cele două sisteme audio Axis sunt uşor de instalat şi folosit, fiind livrate deja configurate”, a declarat Håkan Hansson, Global Product Manager Audio, Axis Communications.

Sistemele audio Axis integrează un difuzor, un amplificator, un mixer, un procesor de semnal digital, un microfon şi o sursă de alimentare. Ambele modele folosesc tehnologia Power over Ethernet, având nevoie de un singur cablu pentru alimentare şi transmisia de date. Unităţile pot fi combinate pentru a se obţine un sistem scalabil. Gestionarea se realizează intuitiv, utilizatorii având posibilitatea de a controla fiecare unitate în parte sau grupuri extinse.

axis-audio-2

“Prin dezvoltarea de sisteme inteligente, deschise şi sigure, Axis a fost promotorul trecerii de la sistemele de supraveghere video analogice la cele digitale. Acum, dorim să ne folosim expertiza tehnică în domeniul audio. Dedicate magazinelor retail, sistemele de sunet Axis simplifică procesul în care este redat conţinutul audio”, a continuat Hansson.

AXIS C1004-E şi AXIS C2005 sunt difuzoare full range de mare performanţă, iar muzica de fundal poate fi redată cu ajutorul aplicaţiei AXIS Audio Player. Ambele modele integrează un slot pentru cardurile de memorie SD, în vederea stocării conţinutului media.

axis-audio-3

AXIS C1004-E şi AXIS C2005 suportă tehnologia SIP, fiind complet compatibile cu sistemele VoIP. Dedicate mediului profesional, aceste sisteme audio integrează un microfon performant, care are rolul de a ajuta utilizatorii să verifice rapid, de la distanţă, starea de funcţionare a produselor. Modelul AXIS C1004-E rezistă la stropirea cu apă şi vine în două variante de culoare, alb şi negru. Produsele folosesc platforma deschisă ACAP şi protocolul VAPIX.

 

Puteţi găsi produsele AXIS în oferta Crucial

Leave a Reply