4 June 2015
Categorie: Fără categorie
4 June 2015,
 0

Seria AXIS Camera Station S10 Recorder este compusă din trei modele de desktop și servere rack. Noile modele au fost special dezvoltate pentru a fi folosite în instalări de dimensiuni medii, precum cele din şcoli sau magazine retail, domenii care necesită – sisteme de calcul performante care permit o supraveghere HD.

axis

Axis Communications, lider mondial în materie de camere de supraveghere de reţea, anunţă lansarea AXIS Camera Station S10 Recorder. Software-ul AXIS Camera Station este preinstalat pe servere de mare performanţă şi este configurat în aşa fel încât să fie compatibil cu o arie largă de camere de reţea Axis. Astfel, soluţia permite realizarea de instalări rapide şi sigure.

“Pentru a optimiza business-ul partenerilor, Axis continuă să dezvolte produse şi servicii inovatoare. AXIS Camera Station S10 Recorder este o soluţie ce poate fi folosită imediat ce echipamentele au fost scoase din cutie şi alimentate. Ea permite utilizatorilor să realizeze implementări de supraveghere rapide şi sigure”, a declarat Peter Friberg Axis Director Solution Management.

Seria AXIS Camera Station S10 Recorder este compusă din:

– AXIS S1016, workstation, potrivit pentru scenariile în care se folosesc un maxim de 16 canale video;

– AXIS S1032, rack server, potrivit pentru scenariile în care se folosesc un maxim de 32 de canale video

– AXIS S1048, rack server, potrivit pentru scenariile în care se folosesc un maxim de 48 de canale video;

 

Software-ul de video management AXIS Camera Station vine preinstalat. Acesta dispune de o interfaţă prietenoasă şi de caracteristici speciale care permit o supraveghere activă şi eficientă, precum: configurare de alerte, panou de urmărire live personalizabil, management eficient de alarme şi control PTZ. Atât setările sistemului, cât şi cele ale camerei sau soluţiei de stocare sunt şi ele configurate deja, fapt care simplifică procesul de instalare şi îmbunătăţeşte performanţa produsului.

Componentele hardware precum hard disk-urile, placa video, procesoarele şi capacitatea de stocare sunt optimizate pentru a permite o supraveghere HD performantă. Pachetul hardware şi software vine însoţit de o garanţie comercială de 3 ani.

Printre caracteristicile AXIS Camera Station S10 Recorder se numără:

– Un sistem de operare preinstalat, precum Windows 7

– 3 recordere uşor scalabile cu ajutorul licenţelor adiţionale AXIS Camera Station

– Suport pentru ecrane multiple

– AXIS Camera Station S9001 Desktop Terminal – disponibil ca opţiune.

 

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial în echipamente video de reţea, oferind soluții inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale Axis sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise.

Axis are peste 1.900 de angajați în peste 40 de birouri în lume și cooperează cu peste 75.000 de parteneri din 179 de țări. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 în Suedia și este listată la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

 

Leave a Reply