10 October 2017
Categorie: Fără categorie
10 October 2017,
 0

 

ESET Endpoint Encryption este o aplicație de criptare ușor de utilizat, gândită pentru companii mari și mici. Profitați de avantajele unei configurări optimizate, ce accelerează timpul de implementare pentru administratori. La nivel de client, aplicația nu necesită niciun tip de interacțiune din partea utilizatorului, facilitând atingerea conformității și securizând datele companiei dumneavoastră.

La nivel de client

Datele reprezintă o componentă critică a fiecărei organizații, dar acest activ extrem de important prezintă, adesea, un mare risc atunci când datele sunt transmise dincolo de rețeaua companiei. Criptarea completă a discului și a mediilor de stocare portabile protejează laptopurile împotriva situațiilor imprevizibile. Criptarea fișierelor, a directoarelor și a e-mailului permite o colaborare pe deplin securizată în cadrul grupurilor de lucru complexe aflate în multiple locații, cu politica de securitate aplicată la nivelul endpoint-urilor prin intermediul administrării centralizate la distanță. Întruniți cerințele de conformitate a securității datelor dvs. cu un singur pachet MSI.

La nivel de server

Serverul Enterprise poate administra utilizatori și stații de lucru împreună sau independent. Activarea și schimbările
aduse politicii de securitate, setul de funcționalități ale software-ului, cheia de criptare și starea endpoint-ului sunt
gestionate în siguranță prin intermediul interfeței cloud, menținând endpoint-urile dvs. sub control în orice moment. Doar ESET Endpoint Encryption oferă pe deplin control, oriunde s-ar afla utilizatorii dumneavoastră.

Leave a Reply