2 March 2018
Categorie: Fără categorie
2 March 2018,
 0

 

Consiliul de Administraţie al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI) Bucureşti a aprobat introducerea unei taxe anuale în valoare de 6 euro, fără TVA, pentru serviciul de mentenanţă anuală în cazul domeniilor ‘.ro’, începând cu data de 1 martie 2018, se arată într-un anunţ postat pe pagina de internet a instituţiei.

În acest context, ICI Bucureşti precizează că sistemul de domenii ‘.ro’ va fi aliniat la necesităţile serviciului de mentenanţă anuală, iar începând cu data de 1 martie 2018, deţinătorii (registranţii) de domenii ‘.ro’ vor putea să achite contravaloarea serviciului de mentenanţă pentru perioada dorită de minim un an şi maximum 10 ani.

‘Tariful practicat de registrul de domenii ‘.ro’ va fi de 6 euro/an, fără TVA (tariful care va fi oferit registrarilor acreditaţi ROTLD). Valoarea tarifului a fost stabilită la nivelul pieţei europene din domeniu, ajustată la veniturile şi la puterea de cumpărare a românilor. Tariful practicat de către registrarul ICI Bucureşti (vânzare directă pe site-ul www.rotld.ro) va fi de 12 euro/an + TVA. Data de expirare a domeniilor se va calcula ţinând cont de principiul conform căruia vechea taxă de înregistrare trebuie să acopere minim cinci ani de mentenanţă’, se arată în anunţul ICI-Bucureşti.

Sursa: agerpres.ro

Leave a Reply