14 January 2015
Categorie: Fără categorie
14 January 2015,
 0

 

Ofertă special creată pentru nevoile dumneavoastră!

 

Salvaţi datele din calculatorul dumneavoastră pe serverele noastre şi primiţi GRATUIT un cititor de card de sănătate!

De câte ori nu vi s-a întâmplat să pierdeți date, fotografii dragi sau informații importante şi confidențiale pentru că le aveați salvate doar pe un calculator sau pe un hard extern care s-au defectat?!

Soluţia : Backup de date în DataCenter-ul nostru!

Noi vă recomandăm să preveniți pierderea datelor dumneavoastră și să le “depozitați” în siguranță. Backup înseamnă să faci o copie a datelor pe care poţi să le foloseşti ulterior în cazul în care nu mai poţi accesa datele de pe calculatorul dumneavoastră.

Avantajele backup-ului de date: copiaţi datele dumneavoastră pe un mediu virtual, la care ai acces oricând.

Evitaţi situaţiile în care activitatea vă este afectată de pierderea informaţiilor esenţiale şi confidenţiale.

cititorghh

Cititorul de carduri de sănătate ACS ACR83 este testat, validat şi aprobat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) ca fiind compatibil cu sistemul informatic al cardului naţional de sănătate.

Acest dispozitiv îndeplineşte toate condiţiile impuse şi se află pe lista de cititoare aprobate de către CNAS. Dimensiunile mici, ecranul LCD şi tastatura încorporată, au fost special create pentru utilizarea simplă şi accesul uşor şi sigur la datele de pe cardurile de sănătate ale pacienţilor.

Acest cititor se potriveşte cu uşurinţă în palma unei persoane, fiind unul dintre cele mai uşoare şi fiabile cititoare existente pe piaţă, special gândit pentru a fi utilizat şi de către persoanele mai în vârstă.

Primeşti GRATUIT acest cititor dacă închei un contract de backup* de date pe o perioadă de 12 luni la numai 12.50 EURO/lună** (fara TVA)

Vă invităm să ne contactaţi pentru mai multe detalii şi informaţii la numărul de telefon 0241 550 780.

 

*Spaţiu de stocare 25 GB.

**Contractul de backup se facturează în avans pe o perioadă de 12 luni.

Asigurarea confidențialității este tot atât de importantă pentru noi precum este și pentru tine. Intimitatea ta este garantată prin acordul de confidențialitate semnat odată cu contractul de prestări servicii. DataCenter-ul nostru este dotat cu sistem anti-incendiu, sistem anti-efracție. Datele tale beneficiază de protecție antivirus, antispam și firewall. În DataCenter accesul este securizat!

Leave a Reply