11 October 2016
Categorie: Fără categorie
11 October 2016,
 0

 

Google a lansat săptămâna trecută noile telefoane din familia Pixel în cadrul unui eveniment organizat în San Francisco. Noile telefoane sunt dezvoltate în parteneriat cu HTC și rulează sistemul de operare Android 7.1 Nougat, fără modificări.

Noile Google Pixel și Pixel XL sunt asemănătoare, diferențele sunt marcate de dimensiunea ecranului și de capacitatea bateriei. Google a integrat funcțiile Google Assistant dar și aplicația Allo, ambele prezentate în cadrul evenimentului Google I/O 2016.

google-pixel-3-630x325

La 649 de dolari, în SUA, primeşti varianta mică Pixel, cu 32 de GB. Mai există o variantă cu 128 GB, iar extensia se face pe microSD de până la 256 GB. Pe dedesubt, am dat peste un Snapdragon de ultimă generaţie – 821 – şi 4 GB de RAM.

La suprafaţă, ecran FULL HD de 5 inci. Telefonul are port pentru căşti cu mufă jack, port de încărcare USB-C, o baterie de 2.770 mAh şi o cameră de 12.3 megapixeli, de la care toată lumea are super aşteptări!

Pixel XL, fratele mai mare, se laudă cu aceiaşi muşchi, dar cu un ecran de 5,5 inci şi o baterie ceva mai solidă: 3.450 mAh.

Ambele variante vin cu noul Android Nougat, dar şi cu Google Assistant. O inteligenţă artificială mai avansată ca Google NOW.

google-pixel-black-580x358

Google Home e varianta fizică a asistentei Google. Poţi să vorbeşti prin casă, iar boxa să îţi spună cum e vremea. Ori unde e bine să mănânci diseară. Ba chiar să îţi comande o maşină sau să îţi facă rezervare la filmul pe care ţi l-ai promis în ziua de salariu.

Sursa: stirileprotv.ro

Leave a Reply