5 September 2016
Categorie: Fără categorie
5 September 2016,
 0

Dacă luăm în calcul că Epson a vândut peste 15 de milioane de unități la nivel mondial în ultimii 5 ani, putem spune că echipamentele Epson Ink Tank System (ITS) sunt în mod clar foarte populare printre clienții aflaţi în căutarea unei imprimante pe care să o folosească zilnic, cu un cost de utilizare foarte mic. La sfârşitul verii, odată cu pregătirile pentru începerea şcolii, mulţi clienţi vor veni în magazin pentru a căuta o imprimantă nouă.

Downloads19

Spuneţi  adio cartuşelor de cerneală

Cu cerneală pentru doi ani livrată în cutia imprimantei și fără costuri ascunse, aceste echipamente cu rezervoare de cerneală câştigă tot mai mult teren printr-un cost pe pagină extrem de redus și prin ușurința în utilizare. Aceste imprimante all-in-one pot tipări mii de pagini, echivalentul a 72 de cartușe de cerneală în medie. După aproximativ doi ani, trebuie doar să umpleți din nou rezervoarele de cerneală utilizând recipiente de cerneală convenabile. Asta e tot ce trebuie să faceți pentru încă doi ani de imprimare fără griji.

1412257872089_wps_52_Epson_EcoTank_L355_5_jpg

Imprimare la costuri foarte mici

Imprimantele cu rezervor de cerneală integrat sunt livrate cu recipiente de cerneală de mare volum, oferind un cost pe pagină foarte scăzut, ajutând astfel la reducerea costurilor de imprimare cu 70%, în medie. După tipărirea a până la 11.000 de pagini, recipiente de cerneală suplimentare pot fi cumpărate la un preț accesibil.  Această soluţie de imprimare simplă şi foarte avantajoasă vă va scuti de achiziționarea de cartușelor scumpe și de necesitatea de a le înlocui în mod frecvent.

Uşor de folosit

Cu rezervoarele integrate de cerneală de mare capacitate, imprimanta este alimentată continuu cu cerneală. Nu trebuie înlocuit niciun cartuș. Cerneala este livrată în recipiente convenabile de mare volum, prevăzute cu o duză fără scurgeri şi un capac resigilabil pentru depozitarea uşoară a cernelii neutilizate. Fiecare recipient oferă o capacitate extraordinară de tipărire şi oferă o imprimare la calitate Epson cu un cost pe pagină extrem de redus.

ITSbanner

*Calculul de 2 ani este bazat pe un volum de imprimare lunar mediu estimat (studiu TNS  – iunie 2013)

*Numărul mediu de cartușe utilizate pentru a imprima același număr de pagini ca în cazul imprimantelor ink tank system (ITS). Comparație realizată între imprimantele ink tank system A4 şi top 10 cele mai vândute modele din Europa de Vest, în perioada mai 2014 – Aprilie 2015, conform GfK. Randamentele cartușelor de cerneală aşa cum sunt comunicate de către site-urile producătorului.

*Costuri de imprimare calculate raportat la cartușele standard și XL așa cum sunt urmărite de GfK pentru aceeași perioadă de referință pentru piața din Europa de Vest, folosind prețurile medii de vânzare cu amănuntul. Randamentele cartușelor de cerneală aşa cum sunt comunicate de către site-urile producătorului.

Articol preluat de pe epson.ro

Leave a Reply