31 May 2019
Categorie: Fără categorie
31 May 2019,
 0

Miercuri, 29 Mai 2019, compania Crucial Systems & Services din Constanța a organizat un workshop dedicat sistemului de învățământ.

Acest workshop s-a organizat cu sprijinul partenerilor: MGT Educational, Bitdefender, Hewlett Packard Enterprise, sub patronajul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și Colegiul Național Mircea Cel Bătrân din Constanța.

La acest eveniment au fost prezente peste 200 de persoane din 100 de instutiții școlare din județul Constanța. Temele abordate fiind unele de interes major pentru sistemul de învățământ.

Echipa Crucial Systems and Services a evidentiat cel mai important subiect al momentului, mai exact GDPR. Acesta nu este o destinație, ci un drum continuu, care trebuie parcurs cu mare atenție pentru a asigura  buna  funcționare a instituțiilor.

“Trebuie să vă asumați în permanență răspunderea, să răspundeți rapid atunci când este necesar și să vă protejați datele cu caracter personal atunci când circulă în cadrul instituției dumneavoastră”, susține Andreea Avrigeanu, director general al Crucial Systems & Services.

De asemenea, în cadrul acestui workshop au fost atinse și subiecte de infrastructură informatică și securitate informațională. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia să descopere un nou mod de a susține orele de curs în fața elevilor. Atracția zilei de miercuri a fost tabla interactivă de la Newline, toți cei prezenți la eveniment au putut observa modul interactiv de lucru și de susținere a diferitelor prezentări și chiar au avut ocazia de a testa cu propriile mâini această soluție.  

Pe parcursul evenimentului s-a pus accentul și pe soluțiile de securitate care sunt folosite și implementate în instituțiile de învățământ românesc. Compania Bitdefender a fost prezentă cu cele mai noi soluții potrivite pentru a proteja o întreagă instituție.  

Parteneri precum Hewlett Packard Enterprise Romania au prezentat soluțiile Aruba Networks, acestea susțin modernizarea infrastructurii informatice și definesc universul digital.

”Consider că fiecare elev merită acces la educație în IT. În viitorul nu foarte îndepărtat, majoritate job-urilor vor necesita cel puțin competențele digitale de bază, iar acumularea de cunoștințe în IT va deveni din ce în ce mai importantă pentru viitorul oricărui copil. Noi punem la dispoziție instrumentele pentru a face posibil acest lucru.” Catalin ANGHEL, Director de Vânzări.

 Soluțiile care au fost prezentate la acest eveniment pot fi descoperite în fiecare zi în cadrul companiei Crucial Systems and Services din Constanța. Participanții sunt asteptați oricând la sediul nostru, pentru a alege împreună cele mai bune soluții pentru instituția dumneavoastră.

“Mulțumim tuturor participanților care au fost astăzi alături de noi, în număr neașteptat de mare. Sperăm ca toate informațiile pe care le-ați aflat astăzi să vină în ajutorul dumneavoastră și în ajutorul instituților dumneavoastră. De asemenea le mulțumim și partenerilor MGT, Bitdefender, Hewlett Packard Enterprise care ne-au acordat sprijinul lor cu soluții din portofoliul lor, dedicate din pentru acest domeniu. Ținem să mulțumim Colegiului Național Mircea Cel Bătrân pentru găzduire si Inspectoratului Școlar Județean Constanța pentru tot interesul acordat. Sperăm ca toate soluțiile noastre să ajute la dezvoltarea sistemului de învățământ din județul nostru. Vă așteptăm la sediul nostru pentru a alege împreună cea mai bună variantă pentru dumneavoastră” – Bianca Ionescu, PR,  Crucial Systems & Services.

De peste 21 ani, Crucial Systems & Services este una dintre cele mai performante companii de IT prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Aducem in fiecare zi soluții cât mai complexe si eficiente pentru clienții noștri.

Pe piaţa locală Crucial Systems & Services oferă serviciul de Helpdesk 24 ore /zi, 365 zile/an în limba română, unde problemele de service ale clienţilor sunt rezolvate de către o echipă de ingineri cu experienţă, specializaţi atât pe asistenţă hardware, cât şi pe asistenţă software şi consultanţă IT&C.

                                                        CU NOI POSIBILITATILE SUNT INFINITE!

 

Leave a Reply