5 May 2015
Categorie: Fără categorie
5 May 2015,
 0

axis

Axis a anuntat catre media lansarea unei noi familii de produse care permite realizarea de live streaming şi webcasting. Dezvoltarea acestei serii are la bază experiența Axis în domeniul securității și supravegherii video. Seria AXIS V59 PTZ permite transmiterea de date şi webcast de fişiere audio-video către o gamă largă de aplicaţii pentru domenii precum: săli de conferință, săli de clasă sau săli de sport. Seria este compusă din două modele cu rezoluții 720p sau 1.080p, cu 60 de cadre pe secundă şi un sunet de înaltă calitate. De asemenea, noile modele dispun de capabilitate PTZ şi de un zoom puternic 30x și folosesc o interfață deschisă pentru integrarea ușoară cu alte sisteme.

Axis Communications, lider mondial in dezvoltarea de camere video de supraveghere, anunta lansarea primelor doua camere PTZ din portofoliul companiei dedicate streaming-ului de calitate (transmiterea de materiale video si audio): AXIS V5914 si AXIS V5915. Cele doua camere ofera performante superioare, atat pe partea audio, cat si video, un atu reprezentandu-l functionalitatile PTZ. Aceste caracteristici sunt ideale pentru productia audio/video si pentru streaming live la calitate HDTV. Camerele pot fi montate pe suprafete plane, pe ziduri sau pe tavan si pot fi controlate atat prin interfata web, cat si prin intermediul dispozitivelor mobile precum tablete si smartphone.

“Noile camere PTZ integreaza experienta pe care Axis a dobandit-o in dezvoltarea de produse dedicate securitatii si supravegherii video si permit realizarea de streaming-uri live si conferinte video. Cele doua modele ofera atat o calitate audio si video HDTV, cat si flexibilitate pentru conectarea la alte dispozitive externe, acoperind in acest mod o gama larga de scenarii de folosire. Pana acum, aceste functionalitati puteau fi realizate si cu alte camere Axis, dar nu la acelasi nivel al calitatii. Prin lansarea V59 integram toate functionalitatile si tehnologiile necesare live streaming-ului si web casting-ului”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management, Axis Communications.

Modelele seriei AXIS V59 ofera un zoom puternic 30x, cu rezolutii 720p sau 1.080p si 60 de cadre pe secunda. Astfel, camerele pot transmite live imagini in cele mai bune conditii, chiar si in scenarii dinamice. In timp ce camerele dedicate supravegherii video dispun de functionalitate rapida de “pan si tilt” pentru surprinderea incidentelor, AXIS V5914 si V5915 integreaza aceleasi functionalitati, insa optimizate pentru miscarea fluenta. Cele doua camere sunt optimizate in asa fel incat sa ofere o fidelitate mare a culorilor in rezolutie HDTV, cerinta foarte importanta pentru filmarea profesionala.

Va invitam sa accesati linkul de prezentare al produsului : https://www.youtube.com/watch?v=MyWVA7jiFXI

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale Axis sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise.

Axis are peste 1.900 de angajati in peste 40 de birouri in lume si coopereaza cu peste 75.000 de parteneri din 179 de tari. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com.

Gasiti produsele si solutiile AXIS la Crucial Systems & Services, pe bd Mamaia nr 192 Constanta.

 

 

 

Leave a Reply