3 October 2014
Categorie: Fără categorie
3 October 2014,
 0

Constanta, 30 septembrie 2014

 

crucial_catalin_anghel

Marţi, 30 septembrie 2014, Crucial Systems & Services organizează conferinţa Data Security Day la Hotel Golden Tulip Mamaia, în colaborare cu Fortinet şi Veracomp Europe.

Conferința întruneşte experţi în securitate de reţea, pe de o parte şi oameni de afaceri şi reprezentanţi ai celor mai importante instituţii din judeţul Constanţa pe de altă parte.

Această conferinţă are menirea de a ne consolida relațiile de parteneriat cu clienții noștri, oferindu-le astfel posibilitatea de a fi conectați în permanență la noutățile din domeniul IT&C  și de a beneficia de ultimele tehnologii oferite de cei mai mari producători din domeniu”, Cătălin Anghel, Director Vânzări, Crucial Systems & Services.

De-a lungul timpului, Crucial a încercat să aducă inovaţie pe piaţa din Constanţa, obiectivul major al companiei fiind să ofere soluţii şi instrumente pentru a lucra cât mai uşor, inteligent, profesional şi nu în ultimul rând eficient.

Despre CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES

De peste 16 ani, Crucial Systems & Services este prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate.

Crucial Systems & Services este formată dintr-o echipă unită cu multă experienţă în urmă, care este conştientă că în aceste zile, instruirea continuă în segmentul tehnologic este o cerinţă minimă pentru success.

Pentru mai multe detalii, vă invităm pe www.crucial.ro

Despre VERACOMP

Veracomp Europe a fost înfiinţat în 2007, iar de atunci a înregistrat o evoluţie permanent ascendentă, având în prezent o reţea de peste 50 de parteneri specializaţi, cărora le asigură un portofoliu extins de soluţii de securitate şi networking, suport tehnic, presales şi educaţional. Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.veracomp.ro

Despre FORTINET

Fortinet (NASDAQ: FTNT) este un furnizor mondial de dispozitive de securitate şi un lider de piaţă în domeniul securităţii reţelelor (FW/NGFW/UTM). Produsele şi serviciile pe bază de abonament, oferă o protecţie largă, integrată şi de înaltă performanţă împotriva ameninţărilor avansate în timp ce se simplifică infrastructura de securitate IT. Printre clienţii noştrii se numară companii, furnizori de servicii şi entităţi guvernamentale din întreaga lume, inclusiv marea majoritate a firmelor incluse în top 100 Fortune Global 2011.

Fortinet are sediul central în Sunnyvale California, cu suport pentru clienţi, dezvoltare şi facilitate de vânzare în întreaga lume.

Pentru informaţii suplimentare, vizitaţi www.fortinet.com

 

Leave a Reply