13 October 2014
Categorie: Fără categorie
13 October 2014,
 0

 

Epson_Pharmacy

Epson_LabEpson_Deli

Imprimantă color pentru etichete

TM-C3500 aduce culoare de înaltă calitate şi versatilitate cu volume variabile etichetelor, ecusoanelor şi biletelor pe care le produceţi. Prin intermediul vitezelor de imprimare la calitate superioară de până la 103 mm/s şi cartuşelor individuale de cerneală pe bază de pigmenţi, compania dumneavoastră va economisi timp şi banii cheltuiţi pe externalizarea serviciilor de producţie a etichetelor, prin imprimarea etichetelor proprii în cadrul companiei şi la cerere.

IMPRIMAŢI PROPRIILE ETICHETE

Prin intermediul TM-C3500, puteţi personaliza şi imprima cu uşurinţă propriile etichete color. Indiferent dacă este vorba despre imprimarea de etichete pentru ambalaje cu sigle şi imagini color sau despre bilete şi carduri de identificare cu coduri de bare şi informaţii importante privind produsul, această imprimantă vă permite să imprimaţi totul prin intermediul unui singur echipament.

ETICHETE REZISTENTE

Datorită cartuşelor de cerneală pe bază de pigmenţi DURABrite Ultra, puteţi crea etichete detaliate, cu uscare rapidă, care sunt rezistente la pete, apă şi decolorare. Nu numai că etichetele vor arăta excelent, însă natura durabilă a cernelurilor pe bază de pigmenţi le fac perfecte pentru numeroase medii. Această imprimantă color pentru etichete cu funcţii multiple vă ajută, de asemenea, să vă conformaţi cu recomandările internaţionale GHS privind etichetarea substanţelor chimice, deoarece combinaţia dintre cerneala pe bază de pigmenţi cu etichetele mate din PE este ideală pentru utilizarea în medii dificile, furnizând imprimări precise şi rezistente la pete, la apă şi la majoritatea substanţelor chimice.

IMPRIMANTĂ PENTRU ETICHETE CU 4 CULORI UŞOR DE UTILIZAT

Puteţi imprima cu uşurinţă pe o gamă largă de materiale, inclusiv pe hârtie mată şi lucioasă şi pe etichete transparente. Acest lucru înseamnă că puteţi personaliza etichetele pentru a corespunde nevoilor dumneavoastră specifice. Ecranul LCD afişează nivelurile cernelii şi informaţiile privind starea imprimantei, iar operarea frontală şi software-ul uşor de configurat vă permite să operaţi imprimanta fără instruire de specialitate.

ECONOMISIŢI BANI

Această imprimantă pentru etichete este ideală pentru reducerea costurilor de imprimare, datorită tehnologiei Epson cu jet de cerneală de ultimă oră. Datorită celor cinci cartuşe de cerneală individuale cerneala nu va fi irosită, deoarece trebuie doar să înlocuiţi culorile epuizate.

– Printe domeniile de activitate unde se poate comercializa modelul de imprimanta Epson TM-C3500, putem enumera:

– Producatori geamuri – etichetele pot contine logo-ul companiei, gradul de transparenta etc

– Producator produse unicat/rare din sticla – clientii doresc sa se identifice in piata

– Producator vopseluri – produc si alte substante in cantitati mai mici –  au nevoie de etichete full color

– Producator paine –  pentru anumite sortimente in cantitati mici ( 3-400 etichete /zi )

– Producator miere/salata/ – zona BIO –  etichete care sa se identifice in piata

– Producator substante organice/anorganice – etichetarea plicurilor, recipientelor etc,

– Producatori seminte –  etichetare produse finite

– Farmacii – etichetarea medicamentelor prelucrate in laboratorul propriu

– Spitale – etichetarea bratarilor, analizelor etc.

– Clientii actuali care folosesc imprimante coduri de bare dar cu etichete pretiparite.

IMG_2815

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0241 550 780.

 

 

Leave a Reply