31 August 2016
Categorie: Fără categorie
31 August 2016,
 0

 

Obțineți imagini clare, până la cel mai mic detaliu, cu sistemele de supraveghere video Avigilon. Software-ul premiat, combinat cu o gamă largă de camere mexapixel furnizează o claritate superioară a imaginii și o acoperire maximă.

Claritate maximă cu lățime de bandă minimă
Tehnologia High-Definition Stream Management TM (HDSMTM) păstrează complet integritatea imaginii prin comprimare vizuală fără pierdere a calităţii, în timp ce administrează stocarea lățimii de bandă.

Un sistem  inteligent, intuitiv și ușor de folosit
Găsirea schimbării decorului, obiecte pierdute și depistarea evenimentelor cu Avigilon Control Center – cel mai rapid mod de căutare video din industrie. Soluţiile Avigilon vă oferă control total asupra redării supravegherii video, permițându-vă recuperarea rapidă a dovezilor și accelerarea timpului de răspuns și investigației.

Alegeți cele mai bune camere HD
Avigilon oferă cea mai vastă gamă de camere megapixel (de la 1 MP la 29 MP), cu cea mai bună calitate a imaginii din industrie garantată. O cameră Avigilon de 29 MP poate acoperi aceași zonă ca și 95 de camere tradiționale analogice.

Sistem care se adaptează tuturor nevoilor
Proiectat ca un sistem deschis, Avigilon Control Center recunoaște orice dispozitiv Avigilon sau camere  IP de la alţi producători și lucrează perfect cu sistemul dumneavoastră de control, interfon, alarme externe sau sisteme POS. În plus, camerele Avigilon se integrează cu alte platforme VMS existente pe piaţă.

Scalaţi pe măsură ce afacerea dumneavoastră se dezvoltă
Puteți adăuga cameră după cameră, fără investiţii suplimentare pentru lăţimea de bandă, servere sau alte componente hardware.

Detaliu al imaginii de neegalat
Reduceți costurile cu un sistem de supraveghere Avigilon. Fără taxe anuale pentru licențierea software-ului. Suport tehnic 24/7. Înlocuiți nenumărate camere VGA cu o cameră Avigilon cu o claritate net superioară.

Noua camera Avigilon ™ H4 SL este echipamentul cel mai usor de instalat de la Avigilon, reducand timpul de instalare cu pana la 50%. Disponibila in format bullet si dome, suporta o varietate de configuratii care pot fi usor alternate. Camera H4 SL este disponibila in rezolutii de 1.3 respectiv  2 Megapixeli oferind o calitate excepțională a imaginii într-o gamă largă de medii de iluminat.
BulletAngle3
Camera va fi disponibila la precomanda incepand cu luna Septembrie.

Noua camera  Avigilon™ H4 Fisheye ofera o rezolutia inalta, vizualizare completa, 360 de grade panoramic. Disponibila in variante de 6 si 12 Megapixeli, aceasta solutie eficienta si usor de instalat este proiectata pentru a oferi o acoperire cat mai larga folosind cat mai putine camere de supraveghere.

CHP153184LensSurfaceProfileDomeRGB2

Camera va disponibila la precomanda in luna Septembrie cu livrare in luna Octombrie.

 

Pentru detalii si preturi ne puteti contacta la numarul: 0241 550 780

Leave a Reply