2 September 2016
Categorie: Fără categorie
2 September 2016,
 0

 

Seria de laptop-uri de gaming Predator de la Acer va primi anul viitor un nou membru, care pare a fi cel mai ieşit din comun computer portabil de până acum. Modelul 21 X nu numai că va fi echipat cu un monitor curbat şi tastatură mecanică, ci va integra şi două plăci video high-end în SLI, un sistem de răcire bazat pe multe ventilatoare şi va folosi o tehnologie de eye-tracking prin infraroşu. acer-predator-21-x

Acer Predator 21 X bifează o serie de funcţii noi, nemaivăzute pe computerele portabile până în prezent. Acesta este primul laptop cu display curbat din lume, fiind realizat în jurul unui panou de 21″ pe format 21:9, cu rezoluţie 2560 x 1080 pixeli.

A-aparut-primul-laptop-cu-ecran-curbat---e-conceput-special-pentru-amatorii-de-jocuri

Sub display a fost implementat sistemul de urmărire a ochilor Tobii, care ajută jucătorii să ţintească mai bine în jocuri, iar în partea de jos avem o tastatură mecanică cu switch-uri Cherry MX de dimensiuni normale şi LED-uri RGB pentru fiecare tastă în parte. Numpad-ul din partea dreaptă joacă însă un dublu rol, putând fi întors pentru transformarea sa în touchpad.

predator-21-x-back-640

Configuraţia este însă ieşită din comun chiar şi pentru un computer de tip desktop. În carcasă se regăsesc procesoare Intel Core i5 sau i7 pe arhitectură Kaby Lake, două plăci grafice NVIDIA GeForce 1080 în SLi şi posibilitatea de configurare cu până la 2 TB spaţiu de stocare pe SSD. Monitorul curbat este compatibil cu standardul G-SYNC de la NVIDIA, iar sistemul de sunet certificat Dolby se numeşte SoundPound şi beneficiază de o configuraţie 4.2 (patru boxe şi două subwoofere). Sistemul de răcire beneficiază de 5 ventilatoare, dintre care trei sunt de tip AeroBlade cu profil subţire şi pale metalice. Unul dintre ventilatoare poate fi văzut printr-un panou transparent, amplasat deasupra tastaturii.

predator-12x-970-80

 

Sursa: go4it.ro

Leave a Reply