27 September 2017
Categorie: Fără categorie
27 September 2017,
 0

 

Proiectat să simplifice reţeaua Wi-Fi, sistemul Lyra constă în până la cinci huburi inteligente care încorporează antene şi module Wi-Fi tri-band 802.11ac. Acestea creează o singură reţea Wi-Fi care se organizează automat pentru a furniza semnal fără întreruperi în întreaga locuinţă.

ASUS Lyra este compus dintr-un router Wi-Fi 802.11ac tri-band şi mai multe huburi interconectate. Huburile comunică între ele prin intermediul unei reţele dedicate de mare viteză, de 5GHz, iar dispozitivele sunt automat conectate pe benzile rămase de 5GHz sau 2.4GHz, în funcţie de capacităţile dispozitivelor şi de aglomerarea benzilor.

Sistemul este scalabil, astfel că puteți folosi până la cinci dispozitive de acest fel într-o rețea, oferind semnal pe suprafețe destul de mari. Distanța minimă recomandată între două astfel de device-uri Lyra este de 10 metri, astfel că o rețea mesh cu cinci dispozitive ar putea oferi internet nu doar apartamentului dumneavoastră, ci și vecinilor de etaj(e). ASUS Lyra direcţionează automat dispozitivele la cel mai puternic semnal disponibil, fără a fi nevoie de intervenţia utilizatorului.

Specificaţii:

  • Antene: 7 interne (4 inteligente, 2 standard, una Bluetooth)
  • Frecvenţe de operare: tri-band concurent: 2 x 5GHz / 1 x 2.4GHz
  • Transfer date Wi-Fi:2.4GHz până la 400Mbps; 5GHz (1) până la 867Mbps;5GHz (2) până la 867Mbps
  • Porturi I/O: hub primar: 1 x 1Gbps WAN, 1 x 1Gbps LAN; hub satelit: 2 x 1Gbps LAN
  • Standarde de reţea: IEEE 802.11a/b/g/n/ac, IPv4, IPv6
  • Conţinut pachet: Trei huburi Lyra, Adaptor alimentare, Cablu reţea RJ-45, Ghid de configurare rapidă
  • Dimensiuni: 15cm (diametru) x 4.5cm (înălţime)

 

Echipamentul foloseşte un design circular, potrivit pentru aproape orice tip de locuinţă. Sistemul Lyra este uşor de instalat şi poate fi extins pentru a acoperi o suprafaţă de până la 557 m². Pachetul include securitate ASUS AiProtection la nivel comercial şi aplicaţia ASUS Lyra pentru configurare şi control.

Susţinut de Trend Micro Smart Home Network, software-ul AiProtection integrat este gratuit pe întreaga durată de utilizare a produsului, cu actualizări automate.

Sursa: go4it.ro

Leave a Reply