25 June 2019
Categorie: Fără categorie
25 June 2019,
 0

BlackBerry Limited a anunțat astăzi noi caracteristici și capabilități pentru BlackBerry Enterprise Mobility Suite, care oferă organizațiilor încredere și interoperabilitate în vederea partajării și securizării datelor dincolo de granițele întreprinderii.

Progresele în tehnologia mobilă au creat o forță de muncă hiperconectată în care informațiile și datele extrem de sensibile sunt împărtășite atât în ​​interiorul, cât și în afara cadrului organizațional. Pe măsură ce se produce această digitalizare, este necesar ca utilizatorilor să li se dea soluții care prioritizează flexibilitatea și securitatea pentru nevoile lor de comunicare. Cele mai recente actualizări ale BlackBerry Enterprise Mobility Suite îi vor ajuta să se conecteze în siguranță atât aplicațiile de afaceri, cât și cele pentru consumatori, permițând angajaților să colaboreze instantaneu cu colegii și clienții pentru o productivitate îmbunătățită și succes competitiv.

“Liderii IT sunt rugați să obțină noi obiective, chiar dacă utilizatorii lor împărtășesc cantități tot mai mari de informații critice, motiv pentru care multe organizații consideră că trebuie să aleagă soluții care să prioritizeze securitatea față de productivitate”, a declarat Frank Cotter, SVP de Enterprise Solutions, BlackBerry. “BlackBerry Enterprise Mobility Suite subliniază angajamentul nostru de a proteja dispozitivele IoT de evoluția amenințărilor la adresa securității cibernetice și de a crea noi fluxuri de lucru care să crească productivitatea la fiecare pas”.

Noile caracteristici și capabilități ale suitei BlackBerry Enterprise Mobility Suite – care vizează extinderea desktop-ului modern și crearea fluxurilor de lucru fără probleme și partajarea conținutului – includ:

Conector de conținut pentru spațiul de lucru BlackBerry pentru Dropbox – Această caracteristică nouă permite utilizatorilor de spații de lucru să vizualizeze, să protejeze și să gestioneze conținutul stocat în mediul Dropbox pentru mediul de afaceri.

BlackBerry Dynamics pe Chromebook – Aceeași experiență puternică a utilizatorilor, alimentată de BlackBerry Dynamics pe dispozitivele Android, este acum disponibilă pe Chromebookuri, cu acces neîntrerupt la e-mail, calendar, documente, aplicații, intranet fără VPN. Perfect pentru a-ți aduce utilizatorii, contractorii și înlocuirile tabletelor corporale cu propriul dvs. laptop (BYOL).

BlackBerry lucreaza cu clasificarea datelor TITUS – BlackBerry Work extinde capacitatea de a adăuga clasificarea avansată a e-mailurilor în timp ce compune și răspunde. Clientul mobil BlackBerry Work integrează direct cu sistemul de clasificare a datelor TITUS și oferă interfață utilizator avansat pentru gestionarea clasificărilor în timpul compunerii.

BlackBerry Work  cu protecție Azure-RMS. Utilizatorii pot adăuga, gestiona și vizualiza protecția Azure-RMS direct de pe un dispozitiv mobil.

BlackBerry UEM Corporate Owned Activated Profile (COMP) pentru Android Enterprise. COMP este un nou tip de activare Android Enterprise care permite activarea profilurilor de lucru și personale ale dispozitivului, dar cu un control complet al dispozitivului de către administrator.

Despre BlackBerry

BlackBerry este o companie de software și servicii de securitate de încredere, care oferă întreprinderilor și guvernelor tehnologia de care au nevoie pentru a asigura Internetul lucrurilor. Cu sediul în Waterloo, Ontario, compania este neclintită în angajamentul său față de siguranța, securitatea informatică și confidențialitatea datelor și conduce în domenii cheie precum inteligența artificială, securitatea și gestionarea punctelor finale, criptarea și sistemele încorporate. Pentru mai multe informații, vizitați BlackBerry.com și urmați @BlackBerry.

Despre TITUS

Fondată în 2005, TITUS Inc. este leader în furnizarea de soluții de clasificare documente și email-uri, crescând astfel gradul de securizare și conformitate. TITUS a dezvoltat o familie completă de soluții COTS (Commercial off the Shelf) complete de clasificare și marcare.

Cu mai mult de 2.5 milioane utilizatori în toată lumea, software-ul este implementat în domenii diverse de activitate: armată, guvern, întreprinderi mari, bănci, societăți de asigurare, care doresc să își protejeze informațiile sensibile, informații cu caracter personal, proprietate intelectuală, informații de business, concomitent cu nevoia de partajare în condiții sigure și într-un mediu sigur, cu parteneri siguri, a acestor informații.

TITUS oferă soluții complete de marcare a informației pentru Platforma Microsoft Office. TITUS este Microsoft Gold Certified Partner (Managed Partner) și ca atare dezvoltă soluțiile și lucrează într-o colaborare foarte strânsă cu echipa Microsoft.

 

Leave a Reply