20 February 2018
Categorie: Fără categorie
20 February 2018,
 0

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat în Barcelona, înainte de MWC 2018. Compania se grăbește să îl scoată în lume, așa că nu vei aștepta prea mult până vine în România.

Samsung Galaxy S9 va fi dezvăluit într-un eveniment separat de MWC 2018. Pe 25 februarie, vedem ce-a pregătit compania pentru telefonul de vârf de anul acesta. Precomenzile vor începe pe 1 martie și din 16 martie ar trebui să înceapă livrările. Cel puțin acestea sunt datele la nivel global pentru Samsung Galaxy S9.

 

Când vine vorba de România, Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 6 martie. Te poți aștepta ca programul global să fie decalat în România. Totuși, până la finalul lunii ar trebui să fie disponibil, conform calendarului altor lansări de până acum.

 

Specificațiile neoficiale pentru Samsung Galaxy S9 de până acum arată că te poți aștepta la o cameră foto foarte bună, cu f/1.5 și modul dual pentru Samsung Galaxy S9, iar ecranul Infinity va fi mai bun decât pe Samsung Galaxy S8. Va fi primul telefon Samsung cu Android Oreo preinstalat și ar putea avea un nou tip de autentificare biometrică similară Face ID de la iPhone X.

Totodată, Samsung Galaxy S9 ar avea 3D Emoji cu o mulțime de personaje digitale care îți replică ție expresiile, îți preiau vocea și le vei putea trimite, foarte probabil, în aplicația de mesagerie de la Samsung și în alte aplicații de chat. Este o alternativă la Animoji de pe iPhone X.

 

Ultimul teaser global lansat de Samsung arată că Galaxy S9 va filma mai bine în lumină slabă și stabilizarea optică va fi îmbunătățită. Ca detaliu, Samsung Galaxy Note 8 a fost primul telefon Samsung cu cameră dublă. Modelul clasic Galaxy S9 va avea însă o singură cameră pe spate.

 

Sursa: playtech.ro

Leave a Reply