8 July 2019
Categorie: Fără categorie
8 July 2019,
 0

Vino la Crucial Systems & Services ca să afli ultimele noutăți legate de CIEL si micul CIELITO.

CUM S-A NĂSCUT?

CIELITO este un robot care preia gesturi umane și care are capacitatea de a învața indicatii umane sau în timp, prin repetiție.
S-a născut pentru că vrem să aducem inteligența artificială la îndemâna clienților noștri antreprenori, care au nevoie de tool-uri din ce in ce mai avansate pentru dezvoltarea, susținerea și creșterea afacerilor lor.
CIELITO folosește tehnologia UiPath, numită RPA (robotic process automation); UiPath este pe buzele tuturor de ceva timp, pentru ca tehnologia atat de inovatoare le-a adus investiții de 2 miliarde de euro, pănă acum. La sugestia lor am ajuns la Roboself, cu care am dezvoltat robotul, care funcționează pe CIEL ERP.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

Primul pas este definitivarea fluxului de lucru ca proces. Acel proces este desenat pentru Cielito, iar ulterior acesta poate fi acționat prin comandă scrisă (din orice chat) sau vocală.

EXEMPLU:

“Cielito, închide luna pentru societatea X”
(poate fi și comandă generală de închidere pentru toate societațile și le procesează pe rând)
De aici, Cielito deschide CIEL ERP si efectuează pas cu pas toate activitățile de verificare și închideri inclusiv generare/semnare/salvare declarații.
Acolo unde există “întrebări”, Cielito te informează cu privire la blocajul întâmpinat. De asemenea, îți dă la final rapoarte cu toate activitățile efectuate și statusul acestora (cu succes, fără succes etc). În principiu, nu mai este necesar să facă utilizatorul nimic.

DETALII ADMINISTRATIVE

 Cielito se instalează local pe stația de lucru.
 Poate fi accesat de oriunde prin chat și desigur va fi disponibil dacă serverul/stația de lucru este deschisă.
 Implementarea presupune instalarea lui Cielito pe local și va fi apt să acționeze asupra proceselor de business deja definite pentru CIEL ERP. Dacă utilizatorul vrea și alte procese, Cielito este învățat să acționeze și asupra acestora (nu există limite). Poate gestiona procese cap – coadă sau poate fi configurat pe subprocese cu dialog cu utilizatorul  (adică să îți pună întrebări cu ce dorești să faci mai departe după fiecare subproces finalizat).
 Poate fi configurat să îți furnizeze diverse informații financiare, de exemplu:

 să îți spună cât ai de plata la TVA și impozit, iar el îți scrie pe chat

 să îți trimită pe email diferite rapoarte / informații pe care sa le genereze pentru tine.

Înlătură realmente munca umană pe o diversitate foarte mare de procese.

EXEMPLU PRACTIC

Un exemplu practic din testele noastre: companie de contabilitate cu 120 de societăți. Cielito a generat pentru toate societățile (fără intervenția userului), D112 in 12 minute (l-am configurat și pentru aplicația de salarizare).

Tehnologia evoluează în fiecare zi, iar noi suntem datori să ținem pasul cu aceste schimbări.

Leave a Reply