19 March 2020
Categorie: Fără categorie
19 March 2020,
 0

Cu solutiile noastre lucrezi cu spor si de acasa!

 

Este timpul sa devenim responsabili si sa ne  continuam activitatea folosind tehnologia dispobila pentru a munci si de la distanta.  Astfel, ne protejam atat pe noi, cat si pe cei din jur. Este timpul sa ascultam de recomandarile autoritatilor si sa evitam cat putem spatiile aglomerate, evitand astfel posibilele cazuri de contact cu COVID-19  (coronavirus).

Din fericire, unii dintre noi, isi pot desfasura activitatea si taskurile zilnice lucrand de oriunde (chiar si de acasa. Avantajele tehnologiei ne pun la indemana mai multe instrumente pentru a ne desfasura activitatea la acelasi nivel si calitate ca si cum am fi la birou.

Astfel, iti prezintam cateva instrumente si solutii CRUCIALe pentru a fi eficient si productiv si in perioada urmatoare:

  1. Acceseaza de oriunde fisierele

Stocheaza in cloud fisierele tale si ofera drepturi de acces privilegiate la toti angajatii tai pentru a fi tot timpul conectati la activitatile zilnice. Afla cum iti poti implementa SharePoint si CRM (Customer Relationship Management) dar si solutii de backup de date. Astfel, pe langa faptul ca documentele tale vor fi in accesibile non-stop si in siguranta, te vei asigura ca angajatii tai vor putea deschide din afara biroului doar acele documente pe care le alegi tu. Putem realiza conexiune de lucru la distanta pentru aplicații folosite.

  1. Office 365 – Teams

Profita de beneficiile suite Office 365, foloseste platforma Teams si nici nu vei simti ca nu te aflii langa colegii tai. Pastreaza spiritul de teamworking activ si atunci cand sunteti despartiti! Comunica live, distribuie taskuri si fisiere, share-uieste calendarul astfel incat afacerea ta sa fie in profitabila 24/7.

  1. Contabilitatea se poate tine si de acasa?

Da! Vom fi foarte incantati sa iti prezentam solutiile Ciel Cloud Salarii, Ciel ERP din DataCenter-ul nostru. Lasa-ne sa iti aratam cum poti castiga bani, energie si timp lucrand direct de acasa rapid si sigur, printr-o aplicatie usor de instalat si user friendly.

 

  1. Pauza de la educatie si invatamant?

Nici macar o clipa! Descopera solutiile de E-Learning implementate de catre firma noastra, si asigura transmiterea cunostintelor de la profesori catre elevi in orice moment si oriunde s-ar afla elevii tai.

 

  1. Lucrul de acasa – mai mult decat doar VPN

Lucreaza inteligent de oriunde! Solutiile VPN permit utilizatorilor din companii și organizații să acceseze cele mai importante resurse interne, în orice moment, de oriunde și de pe orice dispozitiv, oferind o comunicatie sigura intre retele si clienti.  Iti recomandam sa utilizezi tehnologia unui echipament de tip Next Generation FireWall pentru performante de top pentru securizarea aplicatiilor si a retelei.

 

 

Nu lasa restrictiile impuse de o eventualitate epidemie sa iti afecteze business-ul. Contacteaza-ne si afla cum poti implementa rapid solutii capabile sa iti asigure continuitatea afacerii chiar si atunci cand angajatii tai nu pot fi prezenti la birou.

In speranta ca totul va fi bine, te asteptam la noi pentru o discutie. Ne gasesti cu provizii proaspete de disinfectant pe Bd. Mamaia nr. 192 Constanta sau te asteptam sa ne cunoastem virtual pe office@crucial.ro sau 0241 550 780.

 

PS: Garantam faptul ca solutiile de antivirus pe care le furnizam, te vor proteja de majoritatea virusilor care circula liber pe internet.

 

Leave a Reply