26 May 2017
Categorie: Fără categorie
26 May 2017,
 0

 

Google Photos ar fi produsul lansat de companie cu creșterea cea mai mare. Și cum să nu fie când s-au potrivit bine atât de multe lucruri.

Lansarea și pe iOS nu doar pe Google, tehnologia care îți transformă automat anumite clipuri sau fotografii și le face mai interesante, apoi organizarea automată a fotografiilor și stocarea la o calitate bună a materialelor sunt marile avantaje cu care Google a venit. Au distrus competitorii pe scurt.

Oricum mi se pare foarte interesant că a reușit să depășească YouTube, Gmail sau Chrome la creșterea numărului de utilizatori. Ieri la Google IO 2017 Google Photos a primit noi funcții care te lasă gură cască din nou.

Eliminarea inteligentă a obiectelor din imagine – este poate funcția cea mai marcantă. Îți va putea elimina obiecte ca în Photoshop automat din cadru obiecte care obstrucționează subiectul. Deocamdată nu știm încă ce capacitate are în diferite situații deoarece mai jos putem vedea un singur exemplu și trebuie să așteptăm lansarea update-ului, dar vă face o idee de puterea acesteia.

 

Sursa: itnewz.ro

Leave a Reply