16 February 2018
Categorie: Fără categorie
16 February 2018,
 0

 

Crucial Systems & Services, în calitate de partener și Integrator de Soluții IT&C, are plăcerea să vă invite la seminarul organizat de CCINA cu privire la cel mai discutat subiect al momentului, respectiv protecția datelor personale.

 

Seminar “Protecţia datelor personale – obligaţii legale şi soluţii tehnice “

 

Până la intrarea în vigoare, la 25 mai 2018, a Regulamentul UE nr. 679/2016, cunoscut drept Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR), mai este puţin timp şi dacă nu luaţi măsuri pentru conformare legală, amenzile sunt foarte mari.

 

Pentru nereguli privind modul în care colectaţi, prelucraţi şi securizaţi informaţiile personale despre angajaţii şi clienţii dvs, amenzile prevăzute de Regulamentul UE sunt de  20 de milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri globală.

 

Iar conformarea presupune un efort complex, care începe cu identificarea datelor sensibile, localizarea acestora şi continuă cu gestionarea accesului la ele şi cu protecţia lor.

 

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț, Industrie, Navigaţie şi Agricultură  Constanţa, pentru a veni în întâmpinarea dumneavoastrăorganizează în data de 14 martie 2018, seminarul Protecţia datelor personale – obligaţii legale şi soluţii tehnice “, începând cu ora 10, în Sala de conferinţe C.C.I.N.A, B-dul Alexandru Lăpuşneanu 185A, etaj II, intrarea Ag.BRD.

 

Evenimentul se adresează companiilor, autorităţilor publice, institiţiilor, ONG -urilor care procesează date cu caracter personal și va fi  susţinut de  av.dr. Andrei Săvescu, unul din cei mai cunoscuţi experţi în protecția datelor din România.

Predă cyberlaw din anul 2005, la Universitatea Româno-Americană și, din anul 2015, la Universitatea de Vest din Timișoara, în cadrul programului de masterat. A susținut conferințe, dezbateri și ateliere, organizate de Societatea de Științe Juridice, cu privire la aplicarea Regulamentului general privind protecția datelor, la care au participat sute de profesioniști, manageri, consilieri juridici și avocați de top, din case de avocatură prestigioase. Andrei Săvescu este directorul Revistei Române pentru Protecția Datelor.

 

Important !  Sesiune exclusivă de întrebări şi răspunsuri

 

Ca element de noutate, participanţii pot trimite până în data de 12 martie 2018,1-2 întrebări  la  adresa de e-mail: een@ccina.ro, urmând ca expertul Andrei Savescu să vă ofere răspunsurile concrete şi bine documentate, în cadrul Sesiunii de întrebări și răspunsuri. În timpul evenimentului propriu-zis, în data de 14 martie 2018, puteți adresa şi alte întrebări.

 

Taxa de participare este de 140lei+TVA pentru fírmele care sunt membre CCINA Constanţa şi 160lei+TVA pentru fírmele care nu sunt membre  CCINA Constanţa  şi  se va  achita până în data de 12 martie 2018, în contul: CCINA Constanţa: RO59BRDE140SV05935041400, deschis la BRD Sat Vacanţă sau la casierie ( b-dul Al Lapușneanu 185 A, parter).

 

Se vor elibera diplome de participare.

 

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, vă rugăm să confirmaţi participarea prin  transmiterea formularului  anexat, până în data de 12 martie 2018 , la e-mail: een@ccina.ro  sau fax: 0241 619454.

 

Formular de inscriere eveniment:  

 

Informaţii suplimentare: Centrul Enterprise Europe Network Constanţa, telefon:   0241 550960, e-mail: een@ccina.ro , persoana de contact Corina Ürmösi sau  e-mail: ruxandra.serescu@ccina.ro, persoana de contact  Ruxandra Serescu.

Leave a Reply