12 June 2017
Categorie: Fără categorie
12 June 2017,
 0

 

Microsoft a lansat consola Xbox One X sau Project Scorpio, căci aşa se zvonea pe internet. Noua consolă este capabilă de conţinut 4K la 60FPS, este mult mai performantă decât PS4 Pro şi costă 500 de dolari.

 

Xbox One X este şi cea mai mica consolă de până acum, însă nu diferă prea mult la capitolul aspect. La interior are o placă video cu o putere de 6 TFLOP cu 12GB memorie, tactată la 1.17GHz. Este capabilă de 4K, HDR cu Dolby Atmos şi rulează jocurile la 60FPS. Consola mai dispune de 4K Blu Ray Drive şi răcire cu lichid.

Nu ştim momentan ce fel de procesor are şi ce fel de placă video. Însă nu m-ar mira să avem un procesor Ryzen şi o placă video tot de la AMD, aşa cum am fost obişnuiti până acum. Plus că nici preţul nu este prea mare pentru ce oferă.

Şi pentru că avem nevoie şi de jocuri pe noua consolă, uite câteva titluri disponibile: Forza Motorsport 7 vine în 4K, Metro Exodus la fel, Assassins’s Creed Origin va fi şi el disponibil pentru noua consolă, PlayerUnknown’s Battlegrounds, State of Decay 2, Deep Rock Galactic si Dragonball Fighter Z.

Sursa: arenait.net

Leave a Reply