3 August 2018
Categorie: Fără categorie
3 August 2018,
 0

Samsung Galaxy Tab S4 este o tabletă Android 2 în 1, adaptată pentru folosirea acasă, la birou sau în deplasare.

Folosită împreună cu tastatura opţională Book Cover Keyboard (vândută separat), sau lansată din Quick Panel, Galaxy Tab S4 şi DeX oferă utilizatorilor posibilitatea de a trece de la interfaţa Android la o experienţă desktop.

 

Cu Samsung DeX, este posibilă deschiderea mai multor ferestre în stilul desktop pentru aplicaţiile Android, inclusiv suita Microsoft Office. Puteţi muta conţinut dintr-o aplicaţie în alta sau să utilizaţi comenzile rapide de pe tastatură pentru a lucra mai rapid.

Samsung DeX perimte conectarea la un monitor extern cu un adaptor multi-port compatibil HDMI-USB-C. Atunci când este conectat, Galaxy Tab S4 poate funcţiona ca un track pad sau sketch pad, iar o noutate în acest an, Galaxy Tab S4 poate continua să funcţioneze după conectarea la monitor, astfel oferind utilizatorilor două ecrane pentru a îndeplini diverse sarcini.

Tabletele Galaxy Tab S4 oferă până la 16 ore de redare video fiind echipate cu acumulator de 7300 mAh, .Managerii IT pot adapta interfaţa angajaţilor pentru a se alinia la nevoile afacerii.

Galaxy Tab S4  vine alături de accesoriul S Pen de la Samsung. Utilizatorii pot lua notiţe prin funcţia Screen-Off Memo, precum şi să traducă, să organizeze şi să navigheze prin notiţe cu ajutorul Samsung Notes, iar Samsung Live Message permite trimiterea textelor personalizate.

Similară ca mărime cu Galaxy Tab S3, seria Galaxy Tab S4 dispune de margini mai înguste pentru a integra ecranul Super AMOLED de 10,5”, cu rezoluţie de 2560×1600. Tableta dispune şi de patru difuzoare cu tehnologie AKG şi Dolby Atmos.

Samsung a mai lansat şi modelul Galaxy Tab A 10.5, o tabletă optimizată pentru divertisment.

 

 

Echipată cu un ecran LCD  de 10.5”, având rezoluţie 1920×1200 pixeli, aceasta se face remarcată prin caracteristici audio şi vizuale îmbunătăţite, care o recomandă pentru vizionarea de filme sau a emisiunilor preferate.

Always On Daily Board de la Samsung aduce informaţia zilnică într-un hub uşor de vizualizat, incluzând un ceas şi un calendar, precum şi o bibliotecă digitală de fotografii.  Permite controlul aparatelor conectate la domiciliu prin SmartThings Cloud cu o simplă atingere a unui buton.

 

Sursa: go4it.ro

Leave a Reply