26 March 2021
Categorie: Fără categorie
26 March 2021,
 0

OKI Europe a lansat C650, cea mai mică imprimantă color A4 din lume. Disponibilă din ianuarie 2021, C650 oferă performanța, gestionarea tuturor suporturilor media și costuri eficiente unui dispozitiv de ultimă tehnologie în formatul unei imprimante color A4 de birou. Concepută pentru orice afacere care are spațiu limitat, C650 se va potrivi în cele mai mici spații, imprimând în volume mari la calitate profesională, imprimanta este ideală pentru o varietate de sectoare, inclusiv retail, hoteluri, restaurante, asistență medicală și educație.

C650_Launch_Homepage_tcm70-278594

Alimentată de tehnologia LED digitală OKIC650 oferă imprimare de mare viteză în culori bogate, perfectă pentru a imprima orice, de la documente de zi cu zi la toate tipurile de garanții de marketing și semnalizare. Dispozitivul imprimă 35 de pagini pe minut și poate printa pe hârtie de la 65g până la 256g și de la B8 până la 1,32 metri în lungime.

C650 + BANNER PRINTOUT-336x300_tcm70-276988Tehnologia inovatoare de economisire a spațiului de la C650 include acces frontal complet care reduce semnificativ spațiul necesar pentru operarea imprimantei în comparație cu un dispozitiv cu o amprentă similară. Astfel, toate operațiunile sunt efectuate din partea frontală a dispozitivului. Când vine vorba de întreținerea modelului C650, este necesar doar un spațiu de 2 cm în jurul părților laterale, astfel încât să se poată încadra în cele mai strânse spații.

Fiabilitate foarte înaltă

Fiabilitatea a fost un domeniu cheie în dezvoltarea modelului C650, iar utilizarea pe scară largă a componentelor de înaltă calitate în locul plasticului face din aceasta una dintre cele mai robuste imprimante din clasa sa, având garantată o durată de viață lungă și fără probleme. Tonerele separate și tambururile cu durată lungă de viață permit un ciclu de utilizare ridicat și folosirea la maxim a consumabilelor, făcând imprimanta ideală pentru organizațiile care printează în volum mare.

OKI recomandă utilizarea ABBYY FineScanner, primul scaner de smartphone alimentat de AI pentru scanarea documentelor pe hârtie și obținerea de copii digitale perfecte pentru imprimare și stocare. Acest lucru adaugă capacități de scanare la C650, eliminând necesitatea unui scaner desktop separat sau a unui multifuncțional care ocupă spațiu valoros în afacerea dvs.

De asemenea, clienții se pot abona la The Design Hub alimentat de Shoppa, care oferă un ghișeu unic pentru nevoile de proiectare și tipărire. Această platformă creativă ușor de utilizat permite companiilor să producă la o calitate profesionalăi vizualuri complet personalizate cu doar câteva clicuri simple.

„Spațiul este important pentru atât de multe companii atunci când vine vorba de alegerea imprimantei potrivite”, spune Lee Webster, Director General de Marketing al Produselor, OKI Europe Ltd„În mod normal, achiziționarea unei imprimante compacte înseamnă un compromis de performanță, productivitate, calitate sau cost. C650 schimbă toate acestea oferind o calitate excepțională a imprimării, viteză și fiabilitate superioare, dar și un Return On Investment real. Această imprimantă mică, dar puternică și robustă, va bifa în sfârșit toate nevoile pentru atât de multe companii, indiferent dacă sunt în căutarea unui dispozitiv pentru un depozit aglomerat, pentru o linie de producție, pentru un chioșc mic sau pentru back office.”

Cu organizații și companii care necesită cât mai mult sprijin posibil în aceste perioade dificile, pe lângă o garanție extinsă de 3 ani de la înregistrarea produselor, ca parte a campaniei sale „Adapt Today”, OKI oferă un pachet Business Agility cu o valoare aproximativă de 500 euro la achiziționarea unui C650 și a unui set de tonere CMYK.

Pachetul include un abonament gratuit de șase luni la The Design Hub și ABBYY FineScanner Premium, suport pentru aplicații specifice și acces la șabloane și template-uri. Aceste instrumente sunt concepute pentru a ajuta companiile să-și adapteze rapid imaginea și comunicarea cu clienții la circumstanțe în schimbare, cum ar fi respectarea liniilor directoare guvernamentale sau reacția la tendințele de piață și trenduri sociale, fără a fi nevoie să se bazeze pe furnizori externi.

Pentru a afla mai multe detalii si pentru oferte de pret, contacteaza-ne la sales@crucial.ro

Leave a Reply