20 August 2015,
Salvaţi datele din calculatorul dumneavoastră pe serverele noastre!
De câte ori nu vi s-a întâmplat să pierdeți date, fotografii dragi sau informații importante şi confidențiale pentru că le aveați salvate doar pe un calculator sau pe un hard extern care s-a defectat?!
Soluţia : Backup de date în DataCenter-ul nostru!
Backup de date înseamnă să faci o copie a datelor pe care poţi să le foloseşti ulterior în cazul în care nu mai poţi accesa datele de pe calculatorul dumneavoastră. Noi vă recomandăm să preveniți pierderea datelor și să le “depozitați” în siguranță.
Păstrează în siguranţă tot ce este mai important pentru tine! Preţuri începând de la 10 EURO/25 GB/luna*
Avantajele backup-ului de date: copiaţi datele dumneavoastră pe un mediu virtual, la care ai acces oricând.
Evitaţi situaţiile în care activitatea vă este afectată de pierderea informaţiilor esenţiale şi confidenţiale.
Alege pachetul potrivit nevoilor tale pe : http://riversoftware.ro/cart.php?gid=2
Dacă doriţi o ofertă personalizată, vă invităm să ne contactaţi la numărul de telefon 0241 550 780.
*Fără TVA
Asigurarea confidențialității este tot atât de importantă pentru noi precum este și pentru tine. Intimitatea ta este garantată prin acordul de confidențialitate semnat odată cu contractul de prestări servicii. DataCenter-ul nostru este dotat cu sistem anti-incendiu, sistem anti-efracție. Datele tale beneficiază de protecție antivirus, antispam și firewall. În DataCenter accesul este securizat!
Related
Fara suparare insa 10EURO / Luna este foarte mult pentru 25 GB cand exista solutii de la 2EURO+TVA de 15GB pina la 5EURO+TVA la 50 GB viteza Gigabit.
Solutii cloud si alte cele. Vedeti soft manager , o firma tot din constanta cu propriile servere de backup , cloud , hosting , etc .
Bună ziua,
Mulțumim pentru feedback!
Există totuși o diferență majoră între soluția oferită de noi și cea la care faceți dumneavoastră referire. Soluția noastră de backup, găzduită pe propriile servere din datacenterul nostru este concepută și funcționează ca o soluție de backup și nu doar spațiu pe web. Astfel, spațiul pe care îl oferim beneficiază de criptare pe 256 biți, se pot defini seturi de backup pe fișiere dar și obiecte (baze de date, mașini virtuale, servere email), există perioade de retenție a datelor respectiv backup avansat la modificare fișier se “împing” diferențele către server.
Oferim și noi servicii de web hosting de la 2,5 euro/lună cu diferite beneficii până la VPS, colocare dar și Software as a Service, închiriat cu taxă lunară, din gama Microsoft (Dynamics CRM, SharePoint, Exchange) găzduit tot la noi.
Nu în ultimul rând, principalul lucru care ne bucură este să încercăm să particularizăm soluțiile pe nevoile clientului, astfel încât dacă sunteți interesat de o soluție sau doar un serviciu web, suntem aici să discutăm! 🙂
O zi bună!
Pai tocmai ca nu e vorba de webhosting ci este vorba de backup over cloud.
Ideea este ca lucrez in bransa si stiu ce inseamna acest lucru. Spre exmplu , ownCloud permite criptarea datelor prin algoritmi de 256biti . Accesul la date se poate face fie prin client local sau over web.
Repet , Hostingul pe acel site este Hosting care nu are nici o legatura cu partea de Cloud si backup. Ba chiar se poate face backup versionabil.
Ceva in genul Time Machine.
Lucrez in bransa de prin 2000 pe diverse sisteme , UNIX , Linux , Windows , OSX server sau workstation.
De aceea am specificat pretul destul de maricel dar desigur ca este alegerea Dvs.
Lucrez si in domeniul recuperarii de date si stiu ce inseamna un backup mai ales pentru o firma de avocatura , contabilitate , notariala etc .
De regula creez doua servere sau un NAS ce stie RAID 5 . Daca e vorba de servere trec serverele in modul HeartBeat cu replicari periodice si customizabile ale datelor de pe serverul 1 pe 2. Indiferent ca este masina virtuala sau fizica.
Imi cer scuze daca am deranjat dar consider ca se pot optimiza multe .
Am lucrat o perioada la o firma concurenta dar asta este o alta poveste.
Apreciem atât feedbackul cât și criticile constructive, nu ne deranjați!
Încercam anterior să diferențiem un pic serviciile pentru că felul în care noi facem backup este chiar… ei bine, backup. 🙂 Pornind de la infrastructura din spatele serviciului (redundanță integrală–cluster, fiber channel storage, fiber channel switching și peering gigabit național, ups-uri+generator, climatizare, siguranța fizică din datacenterul *nostru* din Constanța!) și până la clientul de backup ce poate salva și restaura o tabelă dintr-o bază de date SQL dintr-un backup set, prețul reflectă tocmai această diferență dintre stocare și salvare de date. În definitoriu, garantăm clienților siguranța datelor prin termeni și condiții prin care chiar ne asumăm lucruri dar și certificări ISO aferente.
Toate cele de mai sus fac diferența între a “pune datele” în ownCloud vs. o soluție de cloud backup.
Cred că suntem un pic deficitari în a prezenta public ceea ce am construit, respectiv ceea ce putem oferi dar lucrăm la asta!
P.S. Ne replicăm securizat datele în București deci… redundanță la redundanță. 🙂
Revin cu o mica , completare.
La conferinta Linux din Constanta tinuta in 2006 la muzeul de arta ( LinuxConf2006 ) am facut o prezentare la un server SAMBA ce rula ca active directory de Windows . Lucru care pina atunci era imposibil. Majoritatea sysadminilor ferindu-se sa implementeze SAMBA ca active directory deoarece nu stiau partea de configurare.
Am lansat .conf-ul in regim free astfel incat toata lumea sa se bucure de active directory fara sa dea banutii pe systeme proprietare.
Iar asta era prin 2006 .
Multa stima si consideratie pentru ceea ce faceti.
Serverele noastre sunt colocate intr-un datacenter din Bucuresti cu backbone gigabit . Clientii au servere heartbeat iar serverele respective fac replicare in datacenter. Atat masinile virtuale cat si cele fizice.
Oricum , un backup cata vreme serviciul SQL ruleaza iar tabela e deschisa este cat se poate de nesanatoasa. De regula se purcede la inchiderea procesului ce acceseaza fisierul / fisierele SQL , se salveaza datele si apoi se reporneste serviciul.
Cata vreme userul Lucreaza in Baza de date nu poti face backup. Tabele deschise si daca il prinde in plin query sau write , delete se face baza terci.
Lucrez si cu baze de date Postgres cat si Sqlite pe linga MSSQL 2008 , MSSQL2000 , etc .
Toate masinile au scripturi puse in schedule , scripturi ce opresc procesul dupa ce inchid programul. Sau folosesc ceva freeware care opreste procesul , copiaza baza in ceva folder local pe care il definesc eu si de acolo pe storage-ul online sau NAS/ SAN / Server local iar de acolo online. Deunde pot restaura cel mai rapid vreo 100GB daca nu local ?
Toate centrele in care am facut protocolul de backup ( unul din ele fiind la o vreme Murfatlar Romania ) au servere locale debackup cu storage local.
Daca cumva pierd pachete ca un “Dorel” a dat cu tarnacopul in fibra ce fac ?
Am avut caz cand a fost gasita fibra impuscata cu pusca de vanatoare fix in cutia de conexiuni .
In alt caz agatat de TIR. De atunci , BACKUP local , apoi replicare online in cate locuri se doreste.
Eu consider ca orice dialog , de orice fel este constructiv. Chiar mi-ar face placere un schimb de experienta in acest sens.
Nu e chiar așa; pentru baze de date live există întotdeauna VSS (Windows), LVM (*nix) și Journaling/HFS+ (Mac OS). Repet, noi nu vorbim despre a *copia* fișierul mdb sau myi undeva.
VSS-ul de windows are ca principal request , citez : Snapshots allow the creation of consistent backups of a volume, ensuring that the contents do not change and are =not locked= while the backup is being made. Or bazele de date live sunt locked de sistemul de operare cand faci backup. Idem LVM ( pe care de regula il folosesc la arii RAID 1 sau 5 ) In cazul MySQL sau alte baze de date e nevoie sa faci FLUSH la baza de date inainte de a face backup dar diret din consola( FLUSH TABLES WITH READ LOCK ) . HFS si alte cele de OS X sunt expirate de multa vreme . Chiar Torvalds a zisdespre HFS ca ” „HFS+ is probably the worst file-system ever”.
Personal, lucrez pe serverele de backup cu ZFS de la Oracle care este de departe mai ok decat orice sistem de fisiere ( EXT4 , ReiserFS , JFS , Reser4 …..).
Cu toate ca nevoie de minim 4GB RAM pe Serverul de backup.
Dupa vreo 15 ani de sysadmin prefer solutiile in house si personalizate per fiecare situatie.
Cum spuneam.Initial, backup local ( am o firma de topometrie care are un SAN de 8TB local ) si de acolo face backup in cloud criptat. Totul este versionat. Adica nu suprascriu fisierele si nu fac RSYNC. Idem cu snapshotul de diskuri. Putem discuta mult mai multe pe RLUG. Ma gasiti si acolo. Doar porniti thread-ul si discutam.
– See more at: https://crucial.ro/blog/ce-inseamna-backup-de-date/#comment-5191
Cu riscul de a parea pur si simplu rautacios: promovati solutii de backup si pagina dvs de web in meniul specific da eroare ?
Salut, Andrei
Mulțumim pentru notificare. Întrucât siteul firmei din grupul nostru ce se ocupă de datacenter a fost actualizat am uitat să corectăm linkurile.