desrdwecamere de supravegheresupraveghere

 

Neglijența constănțenilor este speculată din plin de infractori. Creați dificultate pentru hoți!

Știai că anul trecut, în toată țara au avut loc aproape 30.000 de spargeri de locuințe, dintre care 7.000 doar în sezonul estival?!

Confortul oferit de sentimentul de siguranță nu mai este un moft în aceste zile, în care riscul infracțional este crescut și instalarea unui sistem de supraveghere este un detaliu ce ține de responsabilitatea față de propria familie.

Ca regulă generală, orice sistem de alarmă este folosit pentru descurajarea persoanelor rău intenționate, dar este bine ca atunci când vrei să faci această investiție să ții cont de sfaturile specialiștilor şi nu a vecinilor.

Sunt mai multe caracteristici ce trebuie luate în calcul atunci când ne alegem sistemul de monitorizare. Mai întâi de toate trebuie să știm că există soluții tehnice de supraveghere video destinate spațiilor comerciale cât și a spațiilor rezidențiale, tocmai de aceea primul element de luat în calcul în stabilirea soluției perfecte nu este prețul ci nevoia dumneavoastră ca utilizator și cerințele spațiului pe care doriți să îl monitorizați.

Un alt element definitoriu, este raportul balanței preț – calitate. Raportul dintre banii cheltuiți și calitatea imaginilor trebuie să fie în favoarea dumneavoastră în eventualitatea unui incident. Problema este că mulți utilizatori aleg sisteme ieftine sau care nu sunt compatibile cu suprafața ce se dorește a fi supravegheată și atunci când apelează la imaginile înregistrate realizează că sunt total nefolositoare.

Alege kit-ul de supraveghere potrivit pentru tine si vizualizează live direct de pe telefonul tău mobil, de oriunde te-ai afla imagini din casa ta!

Printre beneficiile unui sistem de supraveghere putem enumera:

–          Siguranța bunurilor si a familiei;

–          Vacanțe mai liniștite și lipsite de griji;

–          Control eficient și rapid;

–          Identificarea ușoară a suspecților în caz de incident;

–          Reducerea costurilor ce țin de securitate.

Atunci când alegem un sistem de supraveghere video trebuie să ținem cont de:

          Ce se dorește a se vedea în timp real și la ce calitate;

–          Ce dorește clientul să stocheze din informațiile video și la ce calitate;

–          Cât timp trebuie păstrate informațiile;

–          Cine poate accesa imaginile live și înregistrate;

–          Cât de ușor este să utilizezi un astfel de sistem;

Camerele de supraveghere au o mare varietate si alegerea corectă este o provocare. Este nevoie de părerea unui specialist pentru a face alegerea corectă.

Te așteptăm pe bd. Mamaia 192 sau contactează-ne pe sales@crucial.ro sau la 0241 550 780 pentru a intra în legătura cu un specialist.

suprasdwjkhie