SIVADOC
Oferă companiilor şi instituţiilor soluţii pentru crearea, gestionarea şi arhivarea documentelor de orice natură, fie ele simple documente text sau în format Microsoft Word, mesaje email, faxuri, documente scanate chiar şi imagini, ce stau la baza derulării activităţii.

Scopul său este de a facilita munca, permiţând o gestionare uşoară a documentelor şi a versiunilor acestora pentru echipele implicate în funcţionarea companiei sau instituţiei, oferind totodată modalităţi de definire a prelucrărilor prin care trebuie să treacă documentele.
Funcționalități
Sistemul oferă un mediu de lucru integrat pentru toţi angajaţii, începând de la coordonatori şi până la utilizatorii obişnuiţi. Datorită sistemului de securitate şi mecanismului de definire a responsabilităţilor, fiecare dintre angajaţi va putea lucra numai cu acele documente ce îi sunt necesare pentru îndeplinirea în bune condiţii a propriilor obligaţii.

Modul de organizare arborescentă a documentelor companiei sau instituţiei, asemănător unui sistem de fişiere standard, este flexibil şi se adaptează exact pe necesităţile practice şi preferinţele acesteia, într-o manieră intuitivă.

Folosind SIVADOC, regăsirea documentelor devine foarte simplă. Prin specificarea unor informaţii sumare despre documentele căutate, sistemul va prezenta utilizatorului o listă cu toate documentele existente ce corespund informaţiilor respective, dând posibilitatea utilizatorului să localizeze exact documentul căutat.

Interfaţa cu utilizatorul este foarte prietenoasă, utilizatorului i se prezintă în orice moment prelucrările pe care trebuie să le realizeze asupra documentelor.

Integrarea nativă cu aplicaţiile din suita Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) permite realizarea de acţiuni specifice unui sistem de gestionare a documentelor precum salvarea sau blocarea unui document pentru editare direct din aplicaţiile respective, prin simpla apăsare a unui buton din suita de unelte proprie SIVADOC.
Caracteristici Tehnice
Fiind modular, sistemul este flexibil, uşor de extins şi adaptat.

SIVADOC permite funcţionarea într-un mediu integrat prin interfaţarea cu alte sisteme, dintre care amintim sisteme de scanare, de gestionare a resurselor financiar-contabile şi umane şi de gestionare a relaţiilor cu clienţii, oferind astfel angajaţilor posibilitatea desfăşurării activităţii într-un mediu complet, indiferent de natura responsabilităţilor.