SoftOne Technologies este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software de business (ERP, CRM, BI) din Europa de Sud-Est. Cu mii de clienti in toata lumea, solutiile SoftOne se adreseaza nevoilor companiilor mari, mijlocii sau in curs de dezvoltare si au primit deja numeroase distinctii pentru calitatea de lider in piata si pentru inovatie.

SoftOne a intrat pe piata romaneasca avand o vasta experienta la nivel regional, precum si solutii inovatoare, dinamice si care permit un nivel ridicat de personalizare, pentru a veni in intampinarea nevoilor pietei locale. Compania are o echipa specializata cu experienta semnificativa in dezvoltarea de solutii software si servicii Cloud.

DE CE SOFT1 CLOUD ERP?


  • Timp si costuri reduse in gestionarea informatiilor, utilizand o solutie integrata performanta
  • Instrumente de raportare usor de personalizat: tablouri de bord, indicatori de performanta
  • Simplificarea gestionarii stocurilor si obtinerea unei viziuni de ansamblu asupra afacerii
  • Acces la date in timp real printr-o varietate de aplicatii Web&Mobile
  • Flexibilitate intr-o piata dinamica prin accesarea celor mai noi tehnologii Cloud&Mobile

 

Acum, prin adoptarea unei solutii software in Cloud, chiar si firmele mici si medii, care nu isi permiteau o investitie in infrastructura IT sau intr-un software costisitor, pot avea parte de cele mai moderne tehnologii din lume, la fel ca si companiile multinationale, dar la costuri infime. Prin urmare, Soft1 Cloud ERP este esentiala pentru IMM-uri, oferind cea mai noua tehnologie disponibila in piata, o componenta puternica de mobilitate, care a devenit obligatorie in mediul de afaceri actual, precum si flexibilitate in ceea ce priveste investitia financiara.

SOFT1 MOBILE APPS – OPEREAZA IN AFARA BIROULUI!

SOLUTIE DE FACTURARE ONLINE!

eINVOICE: Solutie Cloud de facturare si arhivare electronica!

Serviciul eInvoice se poate utiliza prin instalarea Conectorului eInvoice, un mecanism care permite interconectarea cu acest serviciu. Acest Conector este inclus in orice pachet achizitionat din Soft1 Open Enterprise Edition!

Prin acest nou serviciu, se simplifica si se automatizeaza complet procedura de facturare! Este o solutie unica ce elimina toate eforturile de imprimare, arhivare si de livrare.

Căutam în mod continuu soluții care să ajute la optimizarea activității și costurilor companiei tale, iar una dintre acestea îl reprezintă Soft1 ERP, aplicație propusă de partenerul nostru, SoftOne!

Ești curios și ai dori să încerci o soluție inovativă în Cloud?

TESTEAZĂ GRATUIT SOFT1 ERP


Noul parteneriat vine în sprijinul clienților, oferind o soluție de afaceri completă. Soft1 ERP este singura soluție de business din România, care funcționeaza identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, și cu un grad de flexibilitate de 100%!


Soft1 ERP, soluția care satisface toate cerințele business-ului moderneste complet optimizată pentru operarea în Cloud,  un „must-have” pentru orice companie prin tehnologiile de ultimă oră pe care le oferă.