images ff

 

Office 365 este un serviciu pe bază de abonament care îţi pune la dispoziţie întreaga suită de aplicaţii Office pe care le ştii deja.

,,Office 365” se referă la planurile de abonamente care includ accesul la aplicațiile Office plus alte servicii de productivitate care sunt activate prin internet (servicii cloud), cum ar fi conferințele web Lync și e-mailul Exchange Online găzduit pentru firme, precum și stocare online suplimentară cu OneDrive și minute internaționale cu Skype pentru acasă.

Multe planuri Office 365 includ, de asemenea, versiunea pentru desktop a celor mai recente aplicații Office, pe care utilizatorii le pot instala pe mai multe computere și dispozitive. Planurile Office 365 care sunt disponibile doar online sunt o alegere minunată pentru anumite nevoi de afaceri și sunt compatibile cu versiunile desktop ale celei mai recente versiuni de Office, Office 2010, Office 2007 (cu o funcționalitate ușor limitată), Office 2011 for Mac și Office 2008 for Mac.

Lucraţi cu oricine, oriunde, de pe orice dispozitiv folosind cloud.

,,Tehnologia cloud” este o metodă prietenoasă de a descrie servicii de IT bazate pe web, găzduite în exteriorul organizației. Atunci când utilizați servicii bazate pe cloud, infrastructura dvs. IT se află în afara proprietății dvs. (în afara locației) și este întreținută de o parte terță (găzduită) în loc să se afle pe un server la domiciliul sau biroul dvs. (local) pe care îl întrețineți. Cu Office 365, de exemplu, stocarea informațiilor, calculele și programele software sunt amplasate și gestionate de la distanță pe servere deținute de Microsoft.

Office oferă următoarele aplicații mobile:

Office for iPad: Vizualizați, creați și editați documente cu aplicații Word, Excel și PowerPoint adaptate pentru tehnologia tactilă. Vă puteți baza pe Office pentru iPad pentru a menține conținutul și formatarea intacte astfel încât documentul să arate foarte bine atunci când reveniți pe PC sau Mac.

Office Mobile: Office Mobile este preinstalat pe Windows Phone 8 și este disponibil pentru modele selectate de telefoane iPhone și Android. Office

OneNote: Puteți utiliza aplicația OneNote mobilă pentru a vă accesa notele când sunteți în deplasare. OWA: Dacă aveți un abonament Office 365 care include Exchange Online, puteți utiliza aplicația OWA pentru a sorta, a scana și a răspunde la e-mailuri, precum și pentru a rămâne la zi cu programul.

Lync Mobile: Dacă organizația dvs. utilizează cea mai nouă versiune de Lync, puteți să utilizați aplicația Lync mobilă pentru a rămâne conectat în timp ce sunteți pe dispozitivul mobil.

SharePoint Newsfeed: Dacă organizația dvs. utilizează cea mai nouă versiune de SharePoint, puteți să utilizați aplicația SharePoint Newsfeed pentru a vă accesa fluxul de știri de pe dispozitivul mobil.

Toate planurile Office 365 se plătesc pe bază de abonament, lunar sau anual.

images

Familiar, simplu şi mai puternic – obtineţi o valoare mai mare a investiţiei, alege soluţia perfectă cu un abonament pe măsura nevoilor dumneavoastră:

–          Office 365 pentru acasă;

–          Office 365 personal;

–          Office 365 student;

–          Office 365 pentru firme mici, premium pentru firme mici şi medii;

–          Office 365 pentru intreprinderi;

–          Office 365 pentru instituţii guvernamentale;

–          Office 365 pentru instituţii de învăţământ.

 

Contactaţi-ne pe sales@crucial.ro sau la numărul de telefon 0241 550 780 pentru a obţine mai multe detalii şi pentru a găsi soluţia potrivită nevoilor dumneavoastră.

 

 

Sursa: Microsoft.ro