Soluția de SCIM pe care o recomandăm este Mobius Software.

MISIUNE

Mobius Software ofera companiilor private solutii de business integrate sau componente de business specifice (Document Management, Project Management, sisteme B2B, sisteme de vanzari online de tip E-commerce) si integrari cu alte aplicatii. Pentru institutiile publice  ne adresam cu solutii specifice in domeniul Guvernantei Corporative – sisteme pentru implementarea informatica a controlului intern managerial, sisteme de gestiune documente si fluxuri de lucru, sisteme de management al riscurilor de hazard, sisteme de management al proiectelor.

VIZIUNE

Mobius Software promoveaza solutiile adaptate specificului activitatii beneficiarilor sai, solutii integrate, complete ce suntinstrumente pentru managementul organizatiilor, asigurand in primul rand viziunea si instrumentele de management al afacerii si in al doilea plan aspectul strict contabil. Instumentele de management continute in solutiile Mobius reprezinta un suport pentru deciziile in afaceri. Acestea au fost dezvoltate si sunt in continuare dezvoltate cu ajutorul expertilor in domeniul afacerilor si analizei acestora.

VALORI

  • Vigilenta sporita la amenintarile si oportunitatile emergente.
  • Agilitate – decizie si actiune in timp util.
  • Colaborare eficienta de echipa – sistemele Mobius sunt dezvoltate integral pe o platforma colaborativa – MOBIUS EIP .
  • Managementul performantei – activitatea in sistem este monitorizata, datele pentru analize de tip management al performantei fiind la indemana managerilor.
  • Disciplina riguroasa in modul de lucru.