Soluție pentru clasificarea informațiilor

</br></br><span style='color: #00008b; font-weight: bold;'>Soluție pentru clasificarea informațiilor

Solicitați o versiune Trial

Fondată în 2005, TITUS Inc. este leader în furnizarea de soluții de clasificare documente și email-uri, crescând astfel gradul de securizare și conformitate. TITUS a dezvoltat o familie completă de soluții COTS (Commercial off the Shelf) complete de clasificare și marcare.

Cu mai mult de 2.5 milioane utilizatori în toată lumea, software-ul este implementat în domenii diverse de activitate: armată, guvern, întreprinderi mari, bănci, societăți de asigurare, care doresc să își protejeze informațiile sensibile, informații cu caracter personal, proprietate intelectuală, informații de business, concomitent cu nevoia de partajare în condiții sigure și într-un mediu sigur, cu parteneri siguri, a acestor informații.

TITUS oferă soluții complete de marcare a informației pentru Platforma Microsoft Office. TITUS este Microsoft Gold Certified Partner (Managed Partner) și ca atare dezvoltă soluțiile și lucrează într-o colaborare foarte strânsă cu echipa Microsoft.

InfoGraphic Extending SharePoint Security 
InfoGraphic Information Classification
Mobile Infographic Security Challenges Prevenirea pierderilor de date (Data Loss Prevention)
Pierderea accidentală și divulgarea de informații de valoare corporativă pot provoca daune ireparabile pentru afacerea dumneavoastră. Utilizatorii nu conştientizează de ce informaţiile pot fi partajate sau distribuite, şi ce informaţii ar trebui să fie controlate. Informaţiile care au fost clasificate pot fi identificate şi protejate.

Soluția TITUS de prevenire a pierderilor de date permite utilizatorilor să aplice etichete de clasificare pentru email-urile noi şi pentru documentele Microsoft Office. Din momentul în care informaţiile au fost clasificate, politica poate fi aplicată pentru a controla distribuirea de informaţii.

Clasificarea TITUS a mesajelor de tip email poate:
 • Restricționa distribuţia de email-uri şi documente pe baza politicilor destinatar. Regulile pot fi aplicate și pot defini ce beneficiari externi pot primi informaţii sensibile din cadrul organizației.
 • Întâmpina utilizatorii cu mesaje de avertizare care previn distribuirea anumitor mesaje. Astfel, inforrmațiile sensibile nu sunt distribuite
 • Aplica marcaje vizuale pentru a-i conștientiza pe beneficiarii mesajelor de modul în care trebuie să gestioneze informaţiile
 • Restricţiona vizualizarea atunci când sunt accesate prin intermediul Internetului şi Outlook-ului

 • Clasificarea TITUS a documentelor poate:
  • Rula Document Inspector pe documentele finale pentru a se asigura că nu conțin informații ascunse sau personale
  • Furniza Smart Tag-uri pentru a asigura că documentele sunt corect clasificate
  • Aplica marcaje vizuale tuturor documentelor Word, Excel și PowerPoint, pentru a-i conștientiza imediat pe beneficiarii documentului de modul în care trebuie să gestioneze informaţiile
Arhivarea inteligentă (Intelligent Archiving and E-Discovery)
Creșterea traficului pe Email este exponențială. Ca rezultat, arhivele email pot crește dincolo de punctul unde pot fi efectiv gestionate în mod eficient în cel de evaluare al costurilor. Organizațiile trebuie să se asigure că rețin informațiile corporatiste importante și elimină în mod regulat mesajele personale/sociale fără valoare corporatistă.

Noile reglementări solicită regăsirea electronică a evidenței (din motive legale). Un email care a fost clasificat este mai ușor de regăsit. Personalul împuternicit poate folosi proprietățile de clasificare pentru a regăsi rapid informația relevantă.

Soluțiile TITUS de clasificare a email-urilor și documentelor permit organizațiilor să își arhiveze email-urile pe baza etichetelor de clasificare alocate mesajelor. Bazat pe eticheta alocată mesajului de către utilizator, mesajului email i se poate atașa un regim (ciclu de viață) de disponibilitate și retenție (memorare) corespunzător. Aceste soluții se integrează ușor cu infrastructura de arhivare existentă la costuri minime. În plus, folosind proprietățile de clasificare, organizațiile pot regăsi electronic informația mult mai ușor.

TITUS oferă Arhivare Inteligentă:
 • Inserează etichete vizuale și non-vizuale (metadata) customizabile în email
 • Metadata este folosită pentru a determina dacă un email ar trebui arhivat, evitând costisitoarea abordare ‘arhivează tot’
 • Metadata este folositoare pentru a determina reținerea (memorarea) corespunzătoare pentru fiecare categorie de informații
 • Rezultă costuri mai reduse de stocare și de management al stocării datelor
Clasificarea mesajelor TITUS poate fi folosită împreună cu următoarele soluții de arhivare:
 • Quest Archive Manager Read the TITUS/Quest whitepaper on Classifying Email for Smart Archiving and Discovery
 • Zantaz Enterprise Archive Solution (EAS)
 • Symantec Enterprise Vault
Protecție automată (Automated Protection of Email and Documents)
Despre soluţiile de criptare se discută de peste un deceniu. Multe organizaţii au încercat să furnizeze soluţii de criptare a email-ului pentru organizațiilor lor. Din nefericire, utilizatorii de multe ori nu ştiu când să cripteze un email sau pot uita să facă acest lucru. În plus, soluţiile de criptare pot fi prea complexe pentru utilizatorul mediu.

Soluțiile TITUS de automatizare a protecției elimină complexitatea de criptare. Folosind interfața utilizatorilor TITUS, aceștia fac o simplă selectare a clasificării. Aceste selecţii pot fi configurate pentru a declanşa în mod automat un trigger de criptare sau de protecţie a drepturilor de gestionare în scopul de a asigura protecţia unei informații valoroase pentru organizație.

Clasificarea mesajelor TITUS:
 • Administratorii pot defini politici care să aplice automat criptarea S/MIME la nivel de stație de lucru, bazate pe simpla selecție a clasificării mesajului. Utilizatorul nu are nevoie să știe cum se aplică criptarea sau dacă a fost aplicată criptarea
 • Etichetele de clasificare pot invoca automat protecția RMS (Rights Management Services) de la Microsoft
 • Aceste politici pot controla cine poate citi, copia, suprascrie, tipări sau retransmite email-uri. În acest caz, utilizatorul nu are nevoie să înțeleagă cum se aplică protecția RMS
 • Criptarea S/MIME sau protecția RMS pot fi automat forțate pe anumite tipuri de mesaje, asigurând protecția informațiilor sensibile
Clasificarea documentelor TITUS:
 • Administratorii pot defini politici care aplică automat RMS (Microsoft Rights Management Services) la documente de tip Word, Excel sau PowerPoint, bazându-se pe selectarea de către utilizator a clasificării. Aceste politici pot controla cine poate citi, copia, suprascrie, tipări sau modifica documente
 • Protecția RMS poate fi forțată pe anumite tipuri de documente, asigurând protecția documentelor Office sensibile
Filtrare Blackberry
Organizațiile doresc să ofere un acces mai uşor la e-mail, prin intermediul dispozitivelor mobile, cum ar fi BlackBerry. Dar dispozitivul mobil poate deveni o problemă de securitate în cazul în care dispozitivul este pierdut sau temporar înstrăinat. În scopul de a proteja informaţiile sensibile, organizaţiile ar putea dori să restricţioneze ce fel de email poate fi trimis la BlackBerry. Utilizând clasificările mesajelor, organizațiile pot preveni transmiterea informațiilor sensibile către un dispozitiv BlackBerry.

Clasificarea mesajelor TITUS permite organizaţiilor să își clasifice mesajele de email. Această capacitate combinată cu capacitatea BlackBerry Enterprise Server (BES) de a filtra mesajele fiind trimise la un dispozitiv BlackBerry permite organizaţiilor să controleze ce tip de email poate fi trimis unui Blackberry.

Administratorii pot defini cu exactitate ce clasificări pot fi trimise. De exemplu, unele organizaţii ar putea dori să blocheze email-urile clasificate ca fiind interne sau SECRET, înainte de a fi trimise spre dispozitivele mobile. Beneficii cheie: - Permite transmiterea de mesaje către dispozitivele mobile fără dezavantaje legate de securitate. - Asigură blocarea transmiterii mesajelor sensibile către dispozitive Blackberry. - Reducerea costurilor prin eliminarea necesității ca dispozitivul Blackberyy să fie curățat când s-a produs un eveniment de încalcare a securității.

Pentru mai multe detalii dar și o ofertă personalizată, vă rugăm utilizați formularul de mai jos: