Despre Star Storage S.A.

 

STAR STORAGE este o companie românească de servicii de tehnologia informației cu venituri anuale de peste 20 de milioane euro și cu mai mult de 400 de angajați. Compania, poziționată ca lider al industriei românești, deservește o bază mare de clienți, oferind soluții de stocare, arhivare și management al informațiilor în România și Republica Moldova.

Compania are mai mult de 13 ani de experiență pe piața românească și a reușit să construiască un întreg portofoliu de soluții și servicii pentru întreg ciclul de viață al documentelor (de la momentul producției până la momentul depozitării, transformării, distribuției sau distrugerii documentelor) și joacă un rol cheie în procesul de transformare a infrastructurii IT a organizațiilor către arhitecturi bazate pe cloud cu un control îmbunătățit asupra conținutului. În plus față de acest portofoliu, sunt furnizate mai multe servicii de outsourcing – axate pe achiziția, transformarea și furnizarea de conținut, inclusiv servicii de protecție și recuperare – către bănci, instituții financiare non-bancare, administrații publice, operatorii de telecomunicații și companii de utilități.

În plus față de prezența sa națională, compania a început să își extindă prezența pe plan internațional, în primul rând prin alianțe strategice cu jucători internaționali de renume.

În mod tradițional, activitatea Star Storage a fost concentrată pe clienții mari. Însă în ultima perioadă, segmentele mid-market și IMM au devenit o direcție strategică majoră a companiei și elemente importante din planul de creștere pe următorii 5 ani.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați www.star-storage.ro.

 

About Star Storage S.A.

STAR STORAGE is a Romanian information technology services company with annual Gross Revenue of more than € 20 million, employing more than 400 people. Serving a large client base, it delivers storage, archiving and information management solutions in Romania and Republic of Moldova, having positioned itself as the Romanian industry leader.

The Company has more than 13 years of experience on the Romanian market and has succeeded to build an entire portfolio of solutions and services fulfilling the entire enterprise information lifecycle (from the moment of production up to the moment of storage, transformation, distribution or destruction) and playing a key role in the transformation process of organizations’ IT infrastructure into cloud-based architectures with improved control over the content. In addition to this portfolio, several outsourcing services – focused on content acquisition, enrichment, protection, recovery and content output – are provided to banks, non-banking financial institutions, public administrations, telecommunication operators and utility companies.

In addition to its national presence, the Company has started to expand its presence on the international level, primarily through strategic alliances with reputable international players.

Traditionally, Star Storage activity has been focused around large clients. However, the mid-market and SMB segments are now in the Company’s attention and part of the growth plan over the next 5-years.

For more information, visit www.star-storage.ro

Soluțiile Star Storage:

Regăsirea rapidă a informaţiilor este principalul motiv de care suntem interesaţi atunci când discutăm despre o arhivă, fie pe suport de hârtie, fie electronică.

Star Storage este o companie românească, capital 100% privat, leader în soluţii pentru protecţia şi management al informaţiilor în România. Cu peste 13 ani de experienţă pe piaţa din România, Star Storage şi-a dezvoltat portofoliul de soluţii şi servicii pornind de la principiul integrării complete de-a lungul întregului ciclu de viaţă al informaţiilor generate de o companie.

Una dintre soluţiile Star Storage promovate de către Crucial Systems & Services este reprezentată de centrul de arhivare fizicădepozitul Star Storage – unic în România prin modul de aranjare pe mai multe zone, delimitate fizic în funcţie de fluxul proceselor de manangement al documentelor ( zona de intrare, pregătire, manipulare, depozitare şi ieşire). În plus este echipat cu cele mai noi tehnologii, astfel încât umiditatea şi temperatura sunt constant monitorizate pentru a fi în conformitate cu reglementările legale. Securitatea depozitului este asigurată permanent pe baza unui sistem de control a accesului, echipat cu un sistem video de supraveghere care înregistrează 24/7 şi păstrează imaginile pentru 90 de zile.

A doua soluţie oferită este Star Capture – platforma pentru captura datelor şi documentelor. Star Capture este o aplicaţie care converteşte documentele fizice în format electronic, astfel încât informaţia devine disponibilă mai rapid şi mai uşor printr-un singur click.

Ultima soluţie Star Storage promovata de catre Crucial Systems & Services, este soluţia Seal, o aplicaţie scalabilă, conformă şi eficientă ce ajută la administrarea informaţiilor arhivei.

SEAL funţionează cu procese integrate pentru arhivare şi administrarea înregistrărilor, în acelaşi timp permite realizarea unui flux complet de arhivare a documentelor oferind utilizatorilor accesul la arhivă.

Pe scurt, soluţia permite arhivarea documentelor si regăsirea acestora în funcție de metodele asociate.

SEAL este o soluție completă pentru managementul arhivelor electronice și fizice care se integrează transparent cu soluția proprietară Star Storage de captură a datelor și documentelor Star Capture.

Star Capture este folosit pentru: corespondența de intrare și iesire, construirea unei arhive electronice, prelucrarea rapidă a formularelor, prelucrarea datelor din documente de identitate, procesarea facturilor de la furnizori.

În încheiere, Star Storage este un pioner în tehnologia informației și reprezintă partenerul perfect a celor ce doresc să le ofere clienților cele mai sigure soluții și servicii, customizate pe profilul fiecăruia.

Mai multe informații despre SEAL

Detalii