Soluţiile TITUS permit organizaţiilor să clasifice, să protejeze şi să împărtăşească cu încredere informaţiile astfel încât să îndeplinească cerințele de conformitate reglementate, prin identificarea și securizarea datelor nestructurate. Suita de clasificare TITUS, include clasificarea e-mail-urilor, documentelor și fișierelor de clasificare și de marcare. Aceste soluții sporesc măsurile de prevenire a pierderilor de date prin implicarea utilizatorilor finali prin identificarea informațiilor sensibile de pe desktop, pe dispozitive mobile și de pe SharePoint.

               Soluțiile TITUS sunt folosite cu incredere de milioane de utilizatori din peste 60 de țări din întreaga lume. Printre clienții mari de la nivel mondial se numără Dell, Nokia, Dow Corning, United States Air Force, NATO, Pratt și Whitney, Departamentul Canadian al Apărării NaționaleDepartamentul Australian de Apărare, precum și Departamentul American al Afacerilor Veteranilor. În România această soluţie a fost implementată cu succes în mai multe instituţii publice şi private.

Dacă doriţi să testaţi soluţiile Titus vă invităm să accesaţi http://resources.titus.com/2017_WEB_TRIAL_Classification_Suite.html sau să ne contactaţi la numărul de telefon 0241 550 780 sau pe sales@crucial.ro.

Pentru mai multe informații dar și pentru o ofertă personalizată, vă rugăm utilizați formularul de mai jos: