17 June 2015
Categorie: Fără categorie
17 June 2015,
 0

ELO%20Logo

Crucial Systems & Services si ELO Digital Office Romania, va invita sa participati la un workshop despre ,,Administrarea performantă a informaţiilor – Managementul electronic al documentelor de business”. Evenimentul va avea loc pe data de 25 iunie 2015 la Hotel Vega Mamaia, incepand cu ora 09.30.

Pentru inscrieri trimite-ti e-mail la adresa raluca.herciu@crucial.ro sau la numarul de telefon 0743 055 553.

Aceasta este o dovada in plus a faptului ca firma Crucial ofera pe langa produsul sau solutia efectiva, atat consultanta si cat si suportul vendorului. Asa cum am mai spus, noi dorim sa vindem companiilor mai mult decat un echipament – dorim sa ii indrumam in alegerea solutiei corecte, care sa raspunda exact nevoilor lor.

De aproape 17 ani, Crucial Systems & Services este prezentă pe piaţa din sud-estul României, o piaţă mereu în schimbare, din ce în ce mai exigentă când vine vorba de noutate. Crucial Systems & Services este formată dintr-o echipă unită cu multă experienţă în urmă, care este conştientă că în aceste zile, instruirea continuă în segmentul tehnologic este o cerinţă minimă pentru success.

Despre ELO Digital Office Romania

ELO dezvolta solutii software, ce ofera un plus de valoare afacerii dumneavoastra, prin automatizarea fluxurilor de lucru.

Administrarea informatiilor corporatiei, cu ajutorul solutiilor ELO, aduce imbunatatiri semnificative la infrastructura existenta, pentru a optimiza procesele de afaceri – totul desfasurandu-se mai sigur, mai rapid si mai eficient. Tehnologia de administrare a continutului, cuprinsa de ELOenterprise, poseda functii pentru un management eficient, acces rapid si un control securizat al informatiei de-a lungul intregului flux de lucru.

Familia de produse ELO: arhitectura adecvata fiecarei afaceri:

Este absolut necesar ca solutiile ECM/DMS sa fie dezvoltate in functie de dimensiunile si cerintele companiei. Avand acest obiectiv in minte, ELO a dezvoltat urmatoarele solutii concrete pentru fiecare tip de companie.

Fie ca este vorba de o microintreprindere sau un freelancer, o companie cu cateva sute de posturi sau o corporatie multinationala cu un personal format din cateva mii de angajati: ELO reprezinta solutia corecta, indiferent de dimensiuni:

– ELOoffice pentru statii de lucru individuale, liber profesionisti si firme de dimensiuni reduse;

– ELOprofessional pentru intreprinderi mici si mijlocii;

– ELOenterprise pentru companii si corporatii cu structuri complexe.

In teorie, o problema poate avea mai multe solutii tehnice, foarte performante. Totusi, la sfarsitul zilei, ceea ce conteaza este solutia care poate fi pusa in practica. ELO crede in dezvoltarea solutiilor si a produselor ce pot fi testate si utilizate de catre client, pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Intr-un final, toate companiile urmaresc o crestere a profitului.

ATENTIE : Inregistrarile se fac pana pe data de 24 iunie 2015 ora 11.00. Inregistrarea si confirmarea prezentei este OBLIGATORIE!!! Locurile sunt limitate!

 

Leave a Reply