8 September 2016
Categorie: Fără categorie
8 September 2016,
 0

 

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus au fost lansate oficial

 

Apple a lansat noile sale smartphone-uri, care vor concura direct cu seria Samsung Galaxy S7 şi cu Galaxy Note7. Evenimentul a oferit puţine suprize, deoarece s-au confirmat toate detaliile apărute în ultimele luni. Terminalele din seria iPhone 7 vor fi disponibile în cinci culori: rose gold, gold, silver, black şi jet black (cu suprafaţă lucioasă). A dispărut opţiunea space gray, care a fost înlocuită cu black.

 

design_hero_large_2x

 

Capacitatea de stocare de bază pe noua serie este de 32 GB. Mai sunt disponibile versiuni iPhone 7 cu 128 GB şi 256 GB. Interesant este faptul că şi cele două modele din seria iPhone 6s care vor fi produse de acum încolo vor avea capacitate de stocare de bază de 32 GB.

 

Seria iPhone 7 este rezistentă la apă şi praf.

 

Sistemul dual-camera de pe iPhone 7 Plus dispune de două camere cu senzori de 12 MP (una wide-angle şi una telephoto). Terminalul dispune de zoom optic 2X şi de zoom software 10X. Tehnologia permite mutarea focusului într-o imagine după ce a fost făcută.  Modelul iPhone 7 include cameră cu stabilizare optică a imaginii cu senzor de 12 MP (f/1.8). Camera este cu 60% mai rapidă şi consumă cu 30% mai puţină energie decât cea de pe iPhone 6s. Camera frontală, pentru selfie-uri, are acum senzor de 7 MP pe ambele modele din seria iPhone 7.

 

hero_large_2x

Cei de la Apple susţin că fotografiile realizate cu iPhone 7 sunt îmbunătăţite în timp real pe baza informaţiilor obţinute senzor şi cu ajutorul unui sistem de inteligenţă artificială.Modelul Plus dispune de un sistem foto dual. Compus din două camere foto, acesta combină pozele realizate de acestea, pentru a obţine o imagine de calitate superioară.Noul sistem photo dual creat de Apple se diferenţiază de cele văzut până acum la alţi producători prin zoom-ul optic 2x despre care compania susţine că se realizează fără pierde de calitate. Acesta este obţinut folosind o cameră tele şi una cu obiectiv ultra-angular, ambele de 12 MP.

plus_camera_hero_large_2x

Pentru utilizatorii care iau în serios fotografierea cu telefonul, va conta şi faptul că iOS 10 oferă suport pentru formatul RAW care permite editarea tuturor parametrilor imaginii originale.

Din păcate, dispare jack-ul audio de 3,5 mm de pe iPhone. În cutie vor fi disponibile căşti EarPods care se conectează la portul Lightning şi un adaptor din jack de 3,5 mm în Lightning. Împreună cu seria iPhone 7, Apple a lansat şi căştile wireless AirPods, care costă 160 de dolari şi vor fi disponibile în a doua parte a lunii octombrie. Acestea oferă o autonomie de 5 ore şi se conectează la telefon printr-o tehnologie wireless.

 

iphone7
Procesorul noilor telefoane Apple iPhone 7 și iPhone 7 Plus este A10 și are patru nuclee, dintre care două nuclee consumă mai puțină energie.A10 este cu 40% mai rapid decât A9 și cu 50% mai bun la procesare grafică decât A9. Față de primul procesor lansat de Apple, A10 este de 120 de ori mai rapid.

camera_hero_large_2x

Cel mai ieftin iPhone 7, cu capacitate de stocare de 32 GB, va costa 650 de dolari, iar preţurile la phablet-ul iPhone 7 Plus încep de la 770 de dolari.
În Statele Unite, precomenzile pentru noile smartphone-uri vor începe pe 9 septembrie, iar livrările se vor face începând cu 16 septembrie, iar în România la distanţă de o săptămână. Apple a anunţat şi că versiunea publică a iOS 10 va putea fi descărcată începând cu 13 septembrie.

 

Surse: realitatea.net, go4it.ro

Leave a Reply