11 April 2016
11 April 2016,

Aprilie 2016, Constanța

Comunicat de presă

Pe data de 8 aprilie 2016, CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES a împlinit 18 ani. Sărbătorim cu această ocazie un majorat de colaborare alături de companii și persoane dragi, o perioadă frumoasă în care am crescut, ne-am dezvoltat și dorim să credem că ne-am perfecționat continuu.

În acești 18 ani, am trecut prin toate etapele prin care trece o firmă. Au fost zile în care am plâns și altele în care ne-am bucurat, am avut emoții, marea majoritate constructive, am cunoscut atâția oameni și am legat numeroase relații.

Am început cu 3 oameni. Acum ne apropiem de 20. La început Crucial s-a constituit ca o firmă care dorea să oferte servicii IT pe piața din Constanța.

Ulterior, piața s-a schimbat. Mediul de afaceri s-a dezvoltat continuu și domeniul IT a crescut proporțional pentru a răspunde cerințelor și nevoilor pieței. Solicitările au fost din ce în ce mai pretențioase.

Noi am reacționat. Am devenit și ne-am impus amprenta drept furnizori și integratori de soluții. Vom ramane mereu fideli obiectivului nostru de a vinde mai mult decât cutii. Noi vindem valoare. Vrem ca cei ce ne pășesc pragul, să fie mai fericiți și mulțumiți cu ceea ce achiziționează de la noi.

În ultimii ani, Crucial a îndrăznit să țintească mai departe, obținând distribuția pe România, Bulgaria și Moldova pentru unele soluții software de top în domeniul IT. Astfel și-a lărgit orizonturile pe întreg teritoriul României, dar și în afara țării.

Dorim prin această cale, să mulțumim tuturor clienților, partenerilor și furnizorilor care au crezut în noi în tot acest timp. De asemenea, mulțumim tuturor colegilor din Crucial pentru eforturile depuse în tot acest timp și știm că doar datorită angajamentului lor față de clienți, putem scrie aceste frumoase rânduri.

Vă mulțumim!

CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES