19 June 2019
Categorie: Fără categorie
19 June 2019,
 0

Crucial Systems & Services oferă soluții unice în Dobrogea pentru dezvoltarea sănătoasă a afacerii dumneavoastră!

Compania Crucial Systems & Services a fost înființată în anul 1998 și de mai bine de 21 de ani încearcă să aducă pe piața din SE ROMÂNIEI sisteme și soluții de ultimă generație.

O nouă soluție implementată de Crucial Systems & Services este repezentată de DIGITAL GUARDIAN.

Este foarte important sa menținem controlul asupra  datelor pe care organizația noastră le deține. Nimeni nu își dorește să piardă date importante, poate chiar informații secrete de care depinde dezvoltarea afacerii noastre.

Crucial Systems & Services are soluția pentru această problemă și oferă clienților soluția DIGITAL GUARDIAN.

 

“Prevenirea pierderii datelor este mai importantă decât oricând. Iată de ce o reinventăm. În ultimii ani, prevenirea pierderilor de date (DLP) a înregistrat o creștere majoră și se așteaptă să continue. Potrivit Gartner, până în 2020, 85% din organizații vor avea deja implementat un sistem DLP, față de 50%, astăzi. Dar Digital Guardian provoacă industria de securitate să își extindă gândirea cu privire la prevenirea pierderilor de date. O soluție DLP care este limitată la protejarea datelor de la insideri bine intenționați sau rău intenționați nu mai este suficientă. Cererea de protecție a datelor în întreprinderea dvs. continuă să crească, la fel ca varietatea amenințărilor care provoacă echipa dvs. de securitate. Având în vedere peisajul amenințărilor în evoluție și lipsa de talente de securitate, cumpărătorii solicită vânzătorilor mai mult” sustin reprezentantii Digital Guardian.

Echipa Crucial Systems & Services a înteles această nevoie și a venit în ajutorul partenerilor din România, pentru a asigura o dezvoltare bună și durabilă a afacerilor la nivel local si național.

“Digital Guardian răspunde nevoii de a face mai mult prin extinderea gamei noastre de produse de la DLP orientată spre utilizatori tradiționali către o mai largă conștientizare a amenințărilor, combinată cu colectarea de artefacte criminalistice necesară pentru a evalua pe deplin riscurile pentru datele dvs. Folosind noul nostru serviciu pentru cloud, Platforma de Protecție a Datelor DG oferă acum o singură suită de produse care detectează amenințările și oprește exfiltrarea datelor de la insideri bine intenționați și rău-intenționați, precum și adversari externi. Arhitectura cloud  utilizează date de streaming de la agenții de la  destinația DG și senzorii de rețea pentru a oferi o vizibilitate profundă în sistemul, datele și evenimentele utilizatorilor. Platforma noastră pune cele mai sensibile elemente de informare în centrul tuturor activităților de protecție a datelor, de monitorizare a activităților și de detectare și reacție a acestora”  completează repreznetanții Digital Guardian.

Pe teritoriul tării noastre, doar echipa Crucial Systems & Services poate implementa această soluție. Am înțeles importanța acestei soluții și am investit în inginerii noștri pentru a veni in ajutorul oricărei companii la nivel național. 

 

Leave a Reply