25 April 2014
Categorie: Fără categorie
25 April 2014,
 0

poza blog

 

De ce Facebook, de ce IT şi de ce.. nu numai?!

Simplu! Facebook, pentru că reprezintă un termometru al vieţii sociale – ştii cum este atmosfera în fiecare pub din oraş; ştii unde găseşti reduceri, unde şi ce se întâmplă, un fel de GPS care te scuteşte de întrebarea deja inutilă “ce faci şi unde eşti”, pentru că oricum de când cu Facebook-ul ăsta ştii în orice moment unde îţi sunt prietenii şi ce fac… pentru că reprezintă un barometru al vremii –  aflii cum e vremea peste tot, aflii la ce oră răsare şi apune soarele, nici nu mai e necesar să deschizi fereastra  să priveşti ca să ştii dacă plouă sau nu – e mult mai simplu – deschizi FB – cu siguranţă se va găsi careva care să fi postat ceva legat de vremea de afară! Clar!

Dacă eşti în pană de idei şi nu ştii ce să găteşti azi, hopa pe FB – găseşti mâncare pe alese, cea mai simplă platformă de a afla reţeta ( trebuie să recunoaştem că chatul este al naibii de simplu de utilizat) şi dacă te înţelegi bine cu “master-chef-ul” (cu siguranţă aşa se va decrie protagosnistul postării în comentariu) – poate te alegi cu invitaţie la masă! Scuteşti şi banii pentru ingrediente, ai şi timp de aşteptare redus! Totul e să fii pe moment cu postarea, să nu care cumva să se termine mâncarea până apuci să te mobilizezi tu ( de aia trebuie verificat periodic wall’u – tips – vezi orele de prânz şi de cină şi stai în stand-by cu cursorul pe refresh – pot apărea oferte din moment în moment).

De ce IT?

Aloooooo!! Întrebare – există vreaun domeniu în care să nu vorbim astăzi de IT? La slujba de Înviere, preotul citea predica de pe ultima fiţă de iPad! Până şi vecina mea de bancă din autobuzul de dimineaţă – çitea câtiva psalmi de pe tabletă şi era foarte mândră de ultima aplicaţie pe care a descoperit-o aseară din întâmplare în timp ce mesteca în mămăliguţa cu care asezona sărmăluţele care au rămas de la masa de Paşti!

Nu ştiu ce aş putea spune despre IT – vreo noutate care să vă răscolească nivelul de cunoştinţe,  poate doar să mă gândesc  la vreo 10 domenii unde IT-ul chiar nu îşi are loc.. cred că voi avea nevoie de câteva zile de concediu , timp în care să meditez intens şi poate voi găsi vreo două fielduri..

Şi nu numai … ?!

Wow – la fel ca şi Facebook-ul, puţini recunosc că îl folosesc, toţi sunt retraşi şi timizi când vine vorba de aşa ceva, dar în realitate,  ooo Thoamne ce ne mai place!

Nu o să înţeleg NICIOADATĂ de ce refuzăm să recunoaştem public că ne place!

Da, ne place! De multe ori pe zi – de dimineaţă la prima oră dacă se poate.. la fel cum verificăm “pulsul Facebook-ului” înainte să scoatem nasul de sub pernă, aşa ne place şi “nu numai”… Să fie intens! Exact aşa cum mă bucur pe ascuns de excursia eşuată a colegului din liceu care a plătit pentru 5 stele şi a primit undeva pe la vreo 3, eii – aşa îmi place şi ‘’nu numai” , mai ales dacă mă face să surâd  oridecâteori îmi aduc aminte de “postarea de dimineaţă! Şi seara îmi place! Cum aş putea să pun capul pe pernă dacă nu aş fi rascolită de toate bârfele, ciufulită de toate noutăţile şi pusă la perete de toate chestiile wow – ce au apărut pe Facebook  bineînteles, voi la ce vă gândeaţi!

R.H

 

 

 

 

Leave a Reply