10 November 2020
Categorie: Products, Promo
10 November 2020,
 0

Cel mai important Black Friday pentru Antreprenori este organizat de CIEL Romania, companie producatoare de softuri, pentru care Crucial Systems & Services  este distribuitor.

Pregateste-te sa-ti imunizezi afacerea si sa asiguri un viitor sanatos in business cu solutii software la cele mai mari reduceri.Tehnologia, automatizarile si digitalizarea sunt sursa de oxigen pentru afacerile care vor sa reziste si sa fie mai puternice in pandemie.

 Oferte Black Friday 2020: preturi mici pentru economii mari

Intreaba de super ofertele la softuri performante:

CIEL Gestiune

CIEL eCommerce

CIEL Salarii Cloud

CIEL Conta

CIEL Distributie

CIEL Productie

CIEL Imobilizari

CIEL Contracte

CIEL Conta Liberala.

 

De Black Friday pentru Antreprenori, faci cea mai buna investitie in compania ta, la cele mai mici costuri.

CIEL Black Friday pentru Antreprenori: o singura zi de reduceri pentru un viitor pe plus in business

Intr-un an diferit, acaparat de schimbari aduse de Coronavirus, afacerea ta are nevoie sa fie protejata de orice risc, pierderi si alegeri gresite. Alege sanatatea in business cu softurile CIEL, create sa automatizeze activitati repetitive si sa te ajute sa iei decizii de business in baza cifrelor.

Black Friday pentru Antreprenori: strategii pentru o afacere sanatoasa

Pandemia a schimbat modul in care facem afaceri. Acum sunt noi oportunitati, acum vanzarile se fac altfel si poti sa ai mai mult succes. Panica te impiedica sa evoluezi, dar adaptarea la contextul actual te salveaza de riscuri si te ajuta sa cresti. Iar noi suntem aici pentru a te inspira sa faci miscari strategice in business pentru a evita pierderile si a-ti intari afacerile cu mai putine cheltuieli si efort mai mic, alegand softul potrivit de Black Friday 2020.

Iata pe ce sa mizezi:

COMERT ONLINE: creeaza magazin virtual sau dezvolta-ti afacerea online

Sa spunem „Viitorul este online” este aproape banal. Prezentul este online. Clientii tai sunt online. Vanzarile bune sunt online. Castigurile mai mari sunt online. Afacerea ta este mult mai profitabila… ONLINE. Bazeaza-te pe ratiune, actioneaza strategic si lasa comenzile sa vina la orice ora, de oriunde din tara, de pe laptop sau telefon. Mai multe detalii gasesti aici.

SOLUTII CLOUD: pentru acces de oriunde in pandemie

Solutiile cloud sunt tot mai cautate datorita faptului ca reprezinta o tehnologie sigura pentru business si pot fi accesate de oriunde si de pe orice dispozitiv, telefon, tableta sau laptop. Practic, cu un soft in Cloud, asa cum gasesti la CIEL de Black Friday, munca devine mai usoara si mai placuta, iar afacerea ta este tinuta in priza de oriunde.

AUTOMATIZARI care simplifica munca si reduc cheltuielile

Tehnologia este intotdeauna cea mai rapida si eficienta metoda de a reduce cheltuielile. Automatizand activitati repetitive care consuma foarte mult timp care inseamna bani, nu doar ca va creste exponential productivitatea angajatilor, dar vor fi imbunatatite operatiunile in companie. Astfel, imbunatatind activitatea in companie vei imbunatati si relatia cu furnizorii si clientii, vei vinde mai mult si mai repede, vei fideliza clientii, vei imbunatati imaginea companiei si vei creste veniturile afacerii tale.

 

Intreaba-ne de ofertele la softuri pentru sanatate in afaceri la sales@crucial.ro sau 0241 550 780.

Leave a Reply