8 August 2018
Categorie: Fără categorie
8 August 2018,
 0

Android 9 Pie este următoarea versiune majoră de Android. Aceasta a fost lansată în mod oficial de Google în urmă cu mai puțin de 24 de ore și poate fi deja testată în cazul în care ești un mândru posesor de smartphone Pixel, Pixel 2, Pixel XL sau Pixel 2 XL.

Android Pie este noua versiune majoră a sistemului de operare creat de Google pentru gadgeturi portabile, smartphone-uri și tablete. Acesta succede Android Oreo lansat în urmă cu aproximativ un an. De această dată, accentul se pune pe rețele neurale și algoritmi de inteligență artificială care conlucrează pentru a-ți face telefonul mai deștept și viața mai ușoară.

Android Pie mizează acum pe swipe-uri și diferite gesturi pe ecran așa cum am văzut în premieră pe iPhone X.

 

Rețelele neurale își vor face simțită prezența în toate colțurile sistemului de operare, mai ales când vine vorba de eficientizarea consumului energetic. Prin funcția Adaptive Battery, telefonul va identifica aplicațiile cu care interacționezi mai puțin și va restricționa resursele hardware ce pot fi utilizate de ele, cu scopul sporirii autonomiei.

Pe partea de eficientizare a fluxului de activități, meniul contextual al aplicațiilor va varia în funcție de momentul zilei pentru a-ți pune la dispoziție opțiunile cu care este cel mai probabil să interacționezi atunci.

Leave a Reply