31 March 2016
Categorie: Fără categorie
31 March 2016,
 0

Virușii virtuali, din rețeaua de internet, se răspândesc progresiv în fiecare moment și devin din ce în ce mai greu de depistat și contracarat.

antivirus

În fiecare zi suntem expuși riscului de infectare a computerului personal, laptop-ului sau chiar a dispozitivelor mobile.
Cei mai periculoși viruși în momentul de față sunt cei de tipul CryptoLocker, ce au ca scop criptarea datelor personale într-un cod criptat, ce se schimbă constant, fiind imposibil de recuperat fără cheia de deblocare. Creatorii acestui virus oferă cheia de deblocare în schimbul unei sume de bani.

cryptolocker-warning

 

Totodată, există viruși de tipul KeyLogger, ce au ca scop furtul de informații și parole din computer și transmiterea acestora creatorului virusului.
Acest tip de virus este mai ușor de depistat, însă tehnologia este într-o continuă dezvoltare, astfel încât mereu se vor găsi metode mai complexe de a ascunde activitatea acestora.
Deși depistarea acestuia este mai facilă, acest virus poate avea urmări costisitoare, furând informații despre persoana
a cărui computer a fost infectat sau chiar informațiile cardurilor de credit, ajungându-se la sume uriașe.

 

keylogger

Protejați-vă computerul și datele în timp util și preveniți pierderea sau deteriorarea acestora!

BitDefender și ESET vă vin în ajutor, cu o bază de date actualizată constant și cu suport facil, ce fac ca depistarea și eliminarea virușilor sau a programelor nedorite să se facă imediat și projetandu-vă informațiile și datele personale.
Acestea vă oferă protecție în navigarea pe internet, protecție pentru plățile online și Online Banking, dar și folosirea redusă de resurse a computerului.

Puteți găsi în oferta noastră aceste două produse, ce vă vor proteja de orice tentativa de furt al informatiilor sau al bunurilor personale:

 

ESET: BitDefender:
ESET-8-2015-Offline-Installer box_TS_RO

 

Pentru detalii suplimentare, nu ezitați să ne contactați!

CRUCIAL SYSTEMS & SERVICES

0251 550 780 | 0756 333 000

 

Leave a Reply