30 October 2017
Categorie: Fără categorie
30 October 2017,
 0

 

Samsung Galaxy S9 este cel mai așteptat telefon din prima parte a anului viitor, dar ar putea veni cu un mare minus.

Samsung Galaxy S9 va fi telefonul care captează atenția la începutul anului viitor. Vine la câteva luni după iPhone X, așa că trebuie să fie impresionant. Totuși, iPhone X va da startul unui trend, conform căruia tot mai mulți producători de mobile vor lansa terminale cu margini inexistente ale ecranului și mecanisme futuriste de autentificare. Astfel, cititoarele clasice de amprentă vor dispărărea în curând de pe majoritatea terminalelor de top.

După ce au apărut zvonuri că Samsung va copia câteva elemente de design și funcționalitate din iPhone X, acum avem parte de o confirmare suplimentară că Samsung Galaxy S9 nu va avea cititor de amprente. Informația a fost publicată pe Twitter de către utilizatorul Ice Universe. În trecut, sub același pseudonim, au fost postate online alte informații care s-au dovedit ulterior adevărate.

 

Având în vedere numărul mare de surse care au afirmat în trecut că un senzor de amprente va lipsi din Galaxy S9, poți fi mai sigur ca niciodată că acest lucru se va întâmpla.

Autentificarea biometrică va fi în continuare de interes pentru companiile producătoare de mobile, dar tehnologiile folosite vor varia semnificativ. La ora actuală, chiar dacă nu au apărut review-uri pentru tehnologia folosită de iPhone X, aceea pare să fie cea mai eficientă. Din acest motiv, în 2018, o vom vedea probabil nu doar pe Samsung Galaxy S9 sau Note 9, dar și pe terminalele de top ale multor alți creatori de smartphone-uri. Rămâne să vedem dacă Apple va ajunge să-și protejeze în tribunal tehnologia din spatele Face ID, deși la baza este vorba de un senzor Kinect miniaturizat care există de foarte mulți ani în piață.

Sursa: playtech.ro

Leave a Reply