13 September 2016
Categorie: Fără categorie
13 September 2016,
 0

Mare. Măreț. Magnific.

Ca de fiecare dată, când vorbim de lansarea unei noi versiuni de iOS, nu toți posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch își vor putea instala sistemul de operare. Mai mult decât atât, nu la toți se va mișca la fel de bine și o mare parte dintre funcțiile noi, chiar dacă fac parte din iOS 10, nu vor fi disponibile tuturor.

Asta înseamnă că sunt privilegiați po sesorii de iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5c, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S și iPhone 6S Plus. În mod evident, lista include și viitoare iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

lansare-ios-10-gm

În materie de iPad-uri, iOS 10, spre surprinderea tuturor, va fi compatibil cu orice tabletă Apple în afară primei generații. Astfel, dacă aveți un iPad mini de la prima la a patra generație, un iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Air 2 sau un iPad Pro veţi primi update-ul pe data de 13 septembrie 2016.

iOS 10 se lansează la ora 20:00 în România

Ora la care se lansează iOS 10 în România este identica cu ora la care Apple a început conferinţa în care a prezentat iPhone 7 şi iPhone 7 Plus pentru lumea întreaga. Cei din Cupertino vor păstra exact aceeaşi strategie pentru a putea administra cât se poate de bine oferirea noii versiuni a sistemului de operare pentru toate iDevice-urile noastre.

lansare-ios-10-13-septembrie-1

Înainte de a primi ultima versiune de iOS, compania Apple îşi va actualiza majoritatea aplicaţiilor disponibile pentru iPhone, iPad şi iPod Touch. O suită de update-uri vor apărea în AppStore pentru toate aceste aplicaţii, iar din acel punct ne putem aştepta ca update-ul să fie disponibil pentru toată lumea în doar câteva ore.

Surse: playtech.ro, idevice.ro

Leave a Reply