6 November 2020
Categorie: Products
6 November 2020,
 0

Prezentați-vă compania sau difuzați cele mai recente reclame, promoții sau videoclipuri corporative în timp ce aveți grijă de sănătatea vizitatorilor sau a angajaților cu Prestigio IDS Hand Sanitizer.

Principalele caracteristici ale dispozitivului sunt dozatorul automat încorporat pentru dezinfectant de mâini, cu capacitate de 3 litri, precum și prezența unui senzor de temperatură corporală pentru măsurarea temperaturii de la o distanță de până la 0,5 m și afișarea informației pe ecran. Dispozitivul reacționează la o temperatură crescută printr-un semnal sonor, astfel încât amenințarea să nu treacă neobservată. Această caracteristică vă permite să monitorizați sănătatea celorlalți și să îi mențineți în siguranță.

În același timp, Prestigio IDS Hand Sanitizer are toate caracteristicile și beneficiile dispozitivelor tradiționale Digital Signage.

Ecranul FHD de 21,5” luminos și clar vă permite să difuzați conținut static sau dinamic, promoții și orice alte informații, în timp ce difuzoareleeîncorporate adaugă efecte sonore și vă fac campaniile publicitare și mai atrăgătoare.

Un computer integrat bazat pe Android 7.1 permite utilizarea dispozitivului împreună cu software-ul specializat Prestigio-Addreality, care face posibilă crearea, configurarea și gestionarea campaniilor de publicitate de la distanță, pe mai multe dispozitive în timp real. Camera frontală încorporată de 2MP permite configurarea de campanii publicitare direcționate către grupuri țintă și colectarea de date analitice.

Carcasa metalică și afișajul protejat cu sticlă securizată de 3 mm sunt rezistente la deteriorări și vă permit să utilizați dispozitivul în orice spațiu. Dispozitivul de dezinfectare pentru mâini vine cu un suport reglabil pe înălțime. Aceasta înseamnă că se poate încadra cu ușurință în orice spațiu interior, montat pe perete sau instalat ca soluție de sine stătătoare.

 

Prestigio IDS Hand Sanitizer este soluția perfectă pentru : HoReCa, clinici medicale, bănci, drogherii și farmacii, clădiri de birouri, săli fitness, depozite, fabrici, transport/aeroporturi/gări,  servicii postale și coletărie.

În speranța că totul va fi bine, te așteptăm la noi pentru o discuție. Ne gasești cu provizii proaspete de dezinfectant pe Bd. Mamaia nr. 192 Constanța.

Altfel, mai în siguranță, te așteptăm să ne cunoaștem virtual pe sales@crucial.ro sau 0241 550 780.

Leave a Reply