13 March 2018
Categorie: Fără categorie
13 March 2018,
 0

 

Spotify, unul dintre cele mai cel mai populare servicii de streaming de muzică din lume, este acum disponibil şi în România. Lansarea vine după mai multe zvonuri şi amânări, acesta fiind probabil ultimul serviciu foarte mare de conţinut digital care nu avea o prezenţă oficială la noi în ţară.

Săptămâna trecută, Spotify a ţinut un eveniment de prezentare în Bucureşti, unde doi reprezentanţi ai companiei, Prezemek Pluta, Markets Operations pentru Europa de Sud şi Est, şi Marcel Grobe, Head of PR & Communications pentru regiunea noastră, au detaliat întregul serviciu şi particularităţile pentru ţara noastră.

Spotify este un serviciu care oferă posibilitatea de a asculta muzică atât în mod gratuit, cât şi pe bază de abonament. Cei care optează pentru un abonament lunar vor plăti 5 euro pe lună pentru acces nelimitat la întreaga librărie de muzică, la capabilităţi extinse în aplicaţia de mobil şi alte câteva avantaje.

Utilizatorii care nu doresc să plătească un abonament lunar la Spotify se pot bucura de acces gratuit la întreaga librărie de muzică, cât şi la toate funcţiile principale ale serviciului, precum playlist-uri zilnice, playlist-uri săptămânale şi recomandări, plus toate celelalte liste realizate fie de către algoritmii proprietari ai Spotify, fie de către echipa editorială.

Întrucât accesul la Spotify este gratuit pentru aceste conturi, compania va recupera costurile prin afişarea de reclame sub formă de bannere, sub forma unor clipuri video, sau chiar sub formă de reclame audio, precum cele de la radio. Există deja un parteneriat local cu furnizori de publicitate, deci reclamele vor fi adaptate publicului din România.

Utilizatorii care plătesc abonamentul Premium nu vor primi reclame în cadrul aplicaţiei şi au acces la câteva funcţii mai avansate. De exemplu, vor putea descărca muzica local, pentru a o putea asculta şi fără o conexiune la internet. De asemenea, în aplicaţia de mobil, aceştia pot reda orice melodie vor, oricând, chiar şi offline, lucru imposibil pe conturile free. Un cont „free” poate doar să acceseze liste de redare în modul „shuffle” şi are posibilitatea de a schimba piesa de un număr limitat de ori pe zi.

Sursa: go4it.ro

Leave a Reply