7 July 2017
Categorie: Fără categorie
7 July 2017,
 0

 

Aplicația avansată de navigație prin GPS Sygic anunță astăzi noua sa funcție de realitate augmentată (AR). Peste 200 de milioane de utilizatori ai aplicației Sygic din întreaga lume vor beneficia de AR pentru o experiență de navigație rutieră îmbunătățită.

Noua funcție AR oferită de Sygic utilizează GPS-ul și camera smartphone-ului pentru a crea un sistem de navigație prin GPS cu realitate augmentată. Datorită funcției AR, conducătorii auto nu mai trebuie să urmărească o hartă pe telefon. În schimb, sunt ghidați de o cale virtuală afișată ca previzualizare a camerei smartphone-ului.
Astfel, funcția AR nu este doar intuitivă, ci oferă, totodată, mai multă siguranță decât aplicațiile de navigație obișnuite. Conducătorii auto pot avea certitudinea că nu vor rata nimic important de pe drum sau autostradă, deoarece previzualizarea în timp real a camerei le permite să verifice condițiile pe ecran fără ca acest lucru să afecteze siguranța condusului.

„Suntem foarte încântați că putem oferi funcția AR încorporată de Sygic utilizatorilor din întreaga lume. Înțelegem importanța de a integra cele mai noi tehnologii în aplicația de navigație prin GPS Sygic și de a aduce stilul de viață smart pe dispozitivele dumneavoastră”, a afirmat Michal Stencl, director executiv la Sygic. „Cu toate acestea, noua capacitate de AR a aplicației noastre este mai mult decât un simplu moft tehnologic. Fie că vă aflați în mașină cu cei dragi, cu prietenii sau singuri, funcția de AR este concepută pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de siguranță pe drum.“

Funcția de AR denumită Real View Navigation este disponibilă pentru toți utilizatorii de dispozitive Android și iOS.
Conform unui studiu realizat de Pew Research Center în 2015, 67 % dintre utilizatorii de smartphone participanți au afirmat că își utilizează ocazional telefonul pentru navigație pas cu pas în timp ce conduc. În plus, 31 % au afirmat că utilizează frecvent aplicații de navigație.

Sursa: pcnews.ro

Leave a Reply