14 April 2017
Categorie: Fără categorie
14 April 2017,
 0

 

Cu preţuri începând de la 899 Lei, seria de smartphone-uri Neffos X1 oferă între 2 GB şi 4 GB memorie RAM , respectiv până la 64 GB memorie internă şi procesor octa-core.

Modelul high-end, Neffos X1 Max, va ajunge în magazine până la finele acestui trimestru şi va avea un preţ recomandat de 1099 Lei pentru versiunea cu 3 GB RAM şi 32 GB spaţiu de stocare, respectiv 1399 Lei pentru versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB capacitate de stocare.

Cu această a treia serie de smartphone-uri Neffos considerăm că răspundem mult mai bine exigenţelor unei pieţe mature precum cea din România. Neffos X1 vine cu specificaţii de top, un design premium şi în plus, un preţ foarte bun”, a declarat Simona Nijnic, Category Manager – TP-Link România.

Neffos X1 şi X1 Max folosesc chipsetul octa-core MediaTek Helio P10, suportă Wi-Fi dual band şi conexiuni LTE pentru acces rapid la Internet mobil.

Neffos X1 pune la dispoziţie un ecran 5” cu rezoluţie HD, iar modelul X1 Max face trecerea la rezoluţie Full HD şi ecrnan de 5,5”, cel din urmă fiind protejat sub un scut Corning Gorilla Glass cu margini curbate.

Ambele dispozitive includ o cameră foto principală de 13 MP, cu senzor Sony IMX258 şi lentile cu apertură f/2.0, sistem de focalizare cu tehnologie phase-detection şi blitz dual-LED pentru o mai bună captare a imaginilor pe timp de noapte. La camera foto principală se adaugă o a doua cameră frontală de 5 MP.

Configuraţiile de vârf pentru fiecare dintre modele includ 3 GB RAM şi 32 GB capacitate de stocare în cazul X1, respectiv 4 GB RAM şi 64 GB capacitate de stocare în cazul X1 Max. Smartphone-urile au slot microSD pentru extinderea capacităţii de stocare cu până la 128 GB.

Smartphone-urile au cititor de amprente care permite deblocarea telefonului în 0,2 secunde.

X1 are un acumulator de 2250 mAh, respectiv 3000 mAh în cazul X1 Max, dar şi funcţia fast-charging care asigură încărcarea cu până la 50% în aproximativ 30 de minute, pentru modelul din urmă.

Ambele modele rulează versiunea Android 6.0 Marshmallow.

Sursa: go4it.ro

Leave a Reply