9 July 2014
Categorie: Products, Promo
9 July 2014,
 0

imagesCA36ZOS0

A venit vacanţa!

Din păcate, vacanţa reprezintă un motiv de bucurie doar pentru copii. Pentru noi reprezintă o perioadă complicată în care suntem nevoiţi să îi lăsăm pe cei mici în grija altor persoane sau în cel mai grav caz – nesupravegheați.

Eşti responsabil de siguranța copilului tău. Această trăsătură este primordială în meseria de părinte. Asigură-te că cei din jurul celui mic se vor purta exemplar cu acesta.

Mass-media ne-a pus la dispoziție mult prea multe dovezi în care bonele, fie că erau persoane necunoscute, angajate din mica-publicitate, fie vecina pensionară din blocul de peste drum sau chiar o bonă autorizată se comportau neadecvat cu cei mici, traumatizându-i şi bruscându-i.

La Crucial Systems & Services, avem soluții pentru a veghea liniștea și siguranța copilului tău!

fără titlu

Dacă folosiţi un sistem de supraveghere, este important de știut că acest lucru trebuie făcut cunoscut bonei, ceea ce automat va impune o anumită conduită din partea acesteia iar eventualele înregistrări vor putea fi folosite în instanţă. O altă alternativă ar fi să optaţi pentru o cameră ascunsă, într-un loc ferit de ochii persoanelor străine, dar există mari şanse ca imaginile înregistrate să nu ne fie folositoare în cazul unui proces.

Şi nu în ultimul rând, vei dori să îţi știi locuința în siguranță şi cât timp eşti în vacanţă!

Vino la noi şi te vom consilia în a face cea mai bună alegere pentru a avea totul sub control chiar şi atunci când eşti în concediu.

Spune-ne despre tine și ceea ce îți dorești și noi îți punem la dispoziție din multitudinea de sisteme antiefracție şi supraveghere – soluția ce ţi se potrivește cel mai bine.

Sistemele antiefracție au drept scop protejarea căilor de acces într-un obiectiv prin detectarea tentativelor de acces neautorizat în zona protejată.

Supravegherea video îți permite “accesul” în casa ta direct de pe telefonul mobil, tableta sau laptop, iar înregistrarea imaginilor pot fi de un real folos în situaţia unui incident.

Vrei să îţi ştii locuinţa în siguranţă cât eşti în vacanţă?

Avem soluţia perfectă nevoilor tale!

Contactează-ne pe sales@crucial.ro sau 0241 550 780 pentru a lua legătura cu o persoană specializată.

fără titlu ddd

 

Leave a Reply